nah, samo za symbian, bilo je pokusaja al ne radi(java na mobu ne podrzava kontroliranje irde...valjda)
E dali mozda postoji java program za SL65 kao sto imaju nokie simbian-Daljinski upravljac za TV,posto za ove simense ima sve i svasta...???
![]()
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
nah, samo za symbian, bilo je pokusaja al ne radi(java na mobu ne podrzava kontroliranje irde...valjda)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bilo ja www.mobango.com govora o tome i baš sam skinuo jer piše *.jar TV remote, ali on je samo IrRemote upakovan u RAR file, ja mislim da to ne postoji, jer sumljam da je s javom to moguce napraviti, jer ona nekako ne djeluje baš na hardwere phone-a
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Nazalost nema ga nigdje skinuti![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Može Java djelovati na hardver telefona, ali bi takva aplikacija bila dosta zamršena jer bi mnoge stvari koje su kod symbiana dio samog OS trebalo isprogramirati direktno u Javi. S druge strane upitan je i domet takvog daljinskog upravljača.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa jel ima tako nekakvog programa...ja cak nemogu naci nikakvu javu za SL65, mene igre i ne zanimaju,vise Prorami za mobitele kao sto je ovaj TV remote...i tako dalje....PoMoZi Te![]()
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
Ma nemas ti na java mobovima bas prevelike mogucnosti nekih ovako "mocnijih" aplikacija,symbian je napredniji ima vecu mogucnost prosirivanja, kao sto sljaka (meni se cini) rece trebalo bi tu puno nekih slozenih radnji isprogramirati u javi.
Imaju sad neki programi ono kao fullscreen player i wav player i tako to, ali bas nesto da ti puno mob poboljsa (npr. mp3 player) josh nije izasao![]()
Postoje i raznorazne aplikacije i u Javi, ali njihovo nabrajanje nema smisla. Ako tražiš nešto određeno imaš dio foruma za razmjenu Java aplikacija.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks