ne znam, probaj program DScaler. Ja s njim gledam TV, ima opciju snimanja, ali nisam jos probao
Hy, imam ja neku MSI TV karticu i ona snima mpeg file, ali je taj file prevelik i kad ga konfiguriram na manje slika je ne podnošljiva. Jel ima neki program koji bi snimao direktno u Divx il tako neki format???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ne znam, probaj program DScaler. Ja s njim gledam TV, ima opciju snimanja, ali nisam jos probao
iPhone 5s 16 GB
...ja snimam sa VirtualDub-om...program je ok i slika je dobra ako napraviš dobru kompresiju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
DSkaler ne bi preporučio.. Malo je sumnjiv program i danas sam sretan što mi tv kartica još radi.Izvorno postao imatic
Stvar je u tome da DSkaler, koristi neke svoje "drivere", nešto prčka po firmwareu kartice pa postoji mogučnost da ti zezne FW što rezultira kasnijim neprepoznavanjem kartice od strane originalnih drivera... Dakle može ti ostati samo komad plastike u pci-u. Meni se to nije dogodilo, ali sam pročitao da se dogodilo jednom liku sa istom karticom i tim programom...
Ja snimam u DVD optimal quality, dođe me oko 6gb za film od 2h (ugrubo, najčešće je manje).. Pustim da se enkodira kasnije i slika je ok.. Ako mjenjaš kvalitetu snimanja to užasno pokvari sliku. Meni je ovih Optimal najkvalitetnije što može, dok jedna niže, Good, skroz uništi sliku..
Neznam dali leadtek TV2000 expert podržava snimanje direktno u divx jer to nisam ni pokušavao..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao XLR8R
Ne znam, meni radi evo vec skoro 3 godine sa dscalerom
EDIT:
koji ti program koristis? Leadtek? Ja ga probao, ali on izgleda radi samo sa leadtek karticama (ja imam PixelView)
Zadnji uredio imaticx : 26-09-2005 u 13:39
iPhone 5s 16 GB
...DsCaller koristim samo za gledanje TV-a, dok sa, kako sam već naveo, snimam sa VirtualDub-om... preporučujem...
Pa nitko mi nije odgovorio, jel ima program da snimi odmah u divx, ja imam MSI-ov koji dodje s karticom i baš nisam zadovoljan jer je bugovit i snima emisiju od 1h u 1.5 Gb
probaj ovaj link: http://www.divx.com/software/browse.php?cid=19
ja upravo skidam i pregledavam programe
iPhone 5s 16 GB
...pa već ti u dva posta navodim - VIRTUALDUB...Izvorno postao blazzer
Kartica ti treba podržavati hardverski dekodiranje za snimanje u divx. Inače divx je još uvijek zahtjevski superioran za real time kodiranje.. Pogotovo 4:3 format slike, a prednost ima 16:9 jer ipak ima manje pixela za razliku od punog ekrana. Probaj VDub, za druge programe neznam, ako saznam koji dobar i sam ću ga poćeti koristiti.Izvorno postao blazzer
@imatic: koristim Leadtekov prog, je da je tapija i bugovit al dok ne nađem bolji...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo ovako stvari stoje
Ja na kompu imam instaliran Divx 6, Komp je suvremen (3000 MHz + 1 GB RaM), i koristim VirtualDub. U VDubu uzmem capture video, pa onda idem na Video pa na Set costum format. Tu stavim rezoluciju koja mi odgovora i data format postavim na 24-bit RGB. Tada mi se u postavkama Video Compression pojavi codec Divx6. Iz nekog razloga njega ne mogu konfigurirati, ali sasvim je dobar, 1 h snimanja mi izadje oko 700-800 mb. Divx6 odaberem i stavim snimanje. Evo kako sam shvatio VDub može snimati u one formate koje imam instalirane codece na komp. Hvala na pomoći svima, evo ovo sam uz vašu veliku pomoc dokucio![]()
...konačno, i drago mi je da si uspio... no problemo za pomoć, pa tu smo da pomognemo, zar ne...
budem i ja probao s vdubom, samo ne znam jel vdub moze naci moju TV karticu jer ja ju koristim bez drivera?
iPhone 5s 16 GB
@ blazzer pokušaj snimati intervideo windvr programom.
Ili flyds-om.
Ovaj prvi ima programator da probudi mašinu ako je u hibernacijii da sam snimi što mu zadaš i da onda ugasi komp.
...probao i nisam uspio navesti program da proradi, stalno mi je pri pokretanju programa javljao error i onaj Windows prozorčić za "send i dont send report"...@ blazzer pokušaj snimati intervideo windvr programom.
...VDub nema takvih problema...
Bookmarks