si probao omega drivere?
E ovako imam Radeon9600XT i sad kad instaliram nove drivere sve ide glatko i onda dodje do nekih ATI WDM drivera i tada se sav proces zaustavi i onda moram vracati neki prastari set drivera koji nema taj WDM, a probao sam nekoliko novijih verzija koje imaju WDM ali svaki put isto???
Jel ima pomoci???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
si probao omega drivere?
iPhone 5s 16 GB
Ne, hocu ja ove obicne a ne omega, malo su mi cudni, nisam se bas navikao na njih
Neznam kako je kod atija, ali je li moguće da si skinuo drivere za kartice sa vivo ulazima (video in, video out)? Možda tvoja kartica nema te ulaze/izlaze pa te to zeza... Ponavljam, neznam kako stoji situacija s ati driverima, kod nvidie je wdm i driveri za vga odvojeno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne u Atija dodje sve skupa, ja sam jednom probaop drivere sa Hackera i opet mi se isto dogoilo ali u frenda koji ima Radeon9200 SE sve je islo glatko. Ja sam hackirao sustav (jesam, aha), pa kad mi instalacija zakaze ja otvorim fileove s kompa (tamo gdje on spremi podatke za nove drivere) koji su potrebni za instalaciju WDM i onda hoce, ali mi se dogodi da instaliram WDM od proslih drivera.
Jel zna itko kako ovo automatizirati??? Tj. da napravim da ovo ide normalno???
Deinstaliraj stare drivere.
U run upisi msconfig , a zatim u kartici "GENERAL" klikni na "Normal Startup - load all device drivers and services, restartaj kompjuter.
Probaj instalirat nove drivere.
Ako ne ide, s antivirusnim sustavom skeniraj C: disk, mozda imas kakav virus ili nesto sto ti ometa rad sa driverima.
Ako ni tada ne ide, probaj vratiti kompjuter na proslo vrijeme sa "SYSTEM RESTORE", i onda probaj, prvo deinstalirat' drivere i instalirat' nove drivere.
Javi ako pomogne.![]()
Bookmarks