Ne zovem se već me zovu Marin, živim u Sisku (predgrađe željezara) Završio sam za elektroinstalatera, upisao dokvalifikaciju za tehničara cestovnog prometa... (treba mi 4 stupanj) Kad završim školu imam osiguran posao u marketingu...
Omiljeno jelo: Lazanje, špinat i pire
Naj životinja: mrav (kad budem imao para kupit ću si mravinjak između 2 stakla)
Boja: Plava
Nevolim: Ne fer ljude, ljude koji lažu, kišu, bljuzgu, pelud...
Volim: Dobru zabavu, društvo, jesti, upoznavati nove ljude... Računala, ukratko tehnologiju... Snimiti iliti uhvatiti nešto zanimljivo (sjećate se babe?), slikati (joj da mi je fotić)
Glazba: Joj obožavam glazbu slušam sve osim metal i razbij da svi čuju
Horoskop: Vjerujem u to jer sve što veli je tako, uredan sam, precizan pedantan joj znate što sam po horoskopu... Djevica
Oči: Pa normalne su okrugle i plavo-zelene
Film: Pa volim gledati filmove, pogotovo naučnu fantastiku i komediju...
Moto: Imate u sigu (neke)
Težina: 55Kg (malo, a volim jest i jedem non-stop... Pre dobar metabolizam imam)
Visina: joj neznam
Politika: U zadnje vrijeme gledam piramidu i te političke gluposti... svi vele da ću završit u političkim vodama hmmm... valjda neću
Znanstvenik: Pa svi su super kad su svi znanstvenici.
Ljubav: U vezi ozbiljnoj
Ovaj forum: Pa naletio sam slučajno i odlučio sam ostati jer vidim da se tu skupljaju super ljudi... Naime meni ste vi novi svijet, moj drugi (internetski) život... Imao sam siemensa kad sam došao pa su mi moderatori foruma itekako pomogli i stekli su moje poštovanje.

Odgovori uz citat
Bookmarks