Ma...škrtice.
Bude se brzo ta cijena spustila, sam treba pričekat
e pa nemam onda pojma... ne vidim zašto je tak skup. možda zato kaj ga još nema službeno kod nas pa se može držat cijena. ne čini mi se kao da bi trebao biti skuplji od G60 koji ne bi smio koštati 350 EUR koliko kažete za ovaj
Ma...škrtice.
Bude se brzo ta cijena spustila, sam treba pričekat
She is my sin...
Ima ga i za 1100 kn u Oglasniku... doduše napisali su GD 50 (a ne G 50) ali piše displej u boji pa pretpostavljam da je to taj... http://www.oglasnik.hr/perl/oglasnik...rubrika=240108
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa uvjek se nadje u oglasniku neka takva cijena koja je duplo jeftinija od konkurencije, ali to uglavnom nije istinit oglas
Treba nazvat pa provjerit... kome je do toga. Po meni je to realna cijena s obzirom na mogućnosti, no kako se radi o 'fashion' modelu ne bi se čudio i višoj cijeni. Uglavnom, brijem da tko ga kupi će biti zadovoljan jer panasonic je stvarno kvalitetan... Meni se ovaj telefon stvarno sviđa, rijetko kad me se neki telefon tako dojmi (naravno govorim o izgledu, plavim ledicama tipki...)
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eto, iz alee nam dostavili G50tku... telefon je odličan, totalno mi se sviđa. okej je napravljen, tipke su super (puno bolje nego na GD55, mekanije i lakše se tipka jer se bolje osjete pod prstima zato kaj su tanke i jako izbočene).
ekran je isto super, jasan i čistih boja (što recimo nije slučaj na siemensu SL55 koji mi je više izgledao kao jedan lagano spaljeni belinea monitor koji se neko vrijeme povlačio po KSETu)... na suncu ko i svaki drugi, ali čim se zakloni rukom izravni udar svjetlosti u njega, vidi se sve dovoljno dobro da se može koristiti..
i za razbibrigu su konačno dvije suvisle igrice ugurali u telefon... podsjećaju me malo na C64 igrice
naravno, novi mobil izlazi za nekih dva tjedna, plus-minus... a G50 će biti jedna od glavnih zvijezda! (jel tako, dragi uredniče?)
jel znate kad dolazi u hr?jel već došao...
350 eur je totalno nerealno.....max 2000, ali max...nema ni kamere grrr zakaj je tak skup
sad je u oglasniku oko 1500 kn... bit će još manje kad se krajem ovog/početkom sljedećeg mjeseca formira i službena cijena koja ne bi trebala biti pretjerana...
Bookmarks