Evo ja sam veliki fan MGS-a ali nigdje nisam vidio da ga ovdje iko spominje, pa sam otvorio ovu temu u nadi da i ovdje ima MGS freakova
Evo ja sam veliki fan MGS-a ali nigdje nisam vidio da ga ovdje iko spominje, pa sam otvorio ovu temu u nadi da i ovdje ima MGS freakova
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
to ti je propala igra, propala je onaj dan kada su je prestali izdavati za računalo. Inače igra za čistu peticu, ona i SPlinter Cell najbolje igre. Ali Splinter Cell je uvjek na prvom mjestu i tako to...
Svejedno ce ovu temu zatvoriti kad je ovdje postana, il je možda premjeste, ili možda ne, stvarno ne znam.....
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ma kaj je splinter cell bolji?! kako su prestali izdavat?!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Sneke ether (tako se nekako zove) je prvo odgođen za PC, pa su onda objavili da se više nece nikako izdavati za PC. Od tad ne prativ vijesti o toj igri.
Long live SplinterCell
Da upravo tako nemozes rec da nesto nevalja samo zato sto nema te igre na PCIzvorno postao blazzer
Ono sto čini MGS genijalnim je priča koja je genoijalna i vjerujem da si odigrao igru da bi se i tebi svidjela, a ovako samo pričas gluposti
propala bi da je izasla na PC-u. inace nisam veliki fan igranja na pc-u tu i tam nabacom koju avanturicu ili partiju unreala, a za igranje koristim plejku. nema veceg zadovoljstva kad se ekipa skupi na pes-u. mgs serijal sam odigrao sva tri djela. jednom riječju igrače kulturno djelo baštine nulte kategorije (obavezno štivo za svakog gamera koji drži do sebe)
Prvi dio MGS-a na PSX-u mi je bio zakon, prešla sam ga jedno 60-tak puta na sve načine. Drugi nisam igrala, morat ću da usporedim makar mislim da nema do jedinice.![]()
o ukusima se ne raspravlja......
.....cute but psycho.....
Tako je, s ovime se slažem ito potpuno
Ja govorim samo za PC, jer bolji je SC Chaos Theory milijun puta nego MGS SNeake Eater koji nije ni izasao za PC, ne kažem da je SC bolji od MGS-a za konzole (meni osobno jest, ali slusajmo Murasa)
Kao prvo, razlike izmedju PC i PS2 verzija nisu uopce toliko velike da bi se PC i PS2 verzije zasebno usporedjivale sa drugim igrama.
Splinter Cell je Splinter Cell, bilo na PC-ju, PS-u 2 ili XBOX-u.
Drugo, to sto Snake Eater nije izasao za PC (jos, ali hoce pod imenom Subsistance) ne znaci da je Splinter Cell bolji samo zato sto je izdan za tu platformu.
Trece, jos uvijek ne znas napisat S-N-A-K-E E-A-T-E-R
Zadnji uredio flOoKi : 29-09-2005 u 22:30 Razlog: cenzura
Visca el Barça!
"Thats a nice fish... big fucking eyes, but a nice fucking fish"
čovječe nemozes tako nesto pisat kad nisi ni odigrao MGS gdje su ti argumenti po čemu da nije mozda po priči??????Izvorno postao blazzer
Ma znate sta, ovo je preraslo u svadju, a nismo zato ovdje
Pa da više ne provaljujemo hajmo napustiti ovu svadju i vratiti se TOPICU![]()
![]()
i ja mislim...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa ideja je i bila da ljudi koji vole MDS napisu svoje misljenje i utiske o igri
Ja sam jedinicu prešel na PS-1 8 puta i igra fenomenalna , na kompu sam igral neki Subsistance i igra odnosno priča je fenomenala , malo je grafika u banani ali se isplati. Malo mi se teže bilo priviknut na te kontrole preko tipkovnice ali za takvu igru SVE. Jako mi je žao što nastavci nisu napravljeni za PC al ******.
Zadnji uredio flOoKi : 07-01-2006 u 00:46 Razlog: cenzura
Snake Eater (ako ne znas napisat nemoj raspravljat o igri) je najbolja igra koju sam ikad vidio.
Iza nje MGS, pa onda MGS2.
Ne kuzim kako netko moze uopce usporedit Splinter sa MGS-om. Splinter Cell je goli kvrac za Metal Gear Solid. I ovo sa PC-jem... lol
PlayStation2 + Metal Gear Solid 3 = najbolje od najboljeg.
Zadnji uredio flOoKi : 29-09-2005 u 22:25 Razlog: cenzura
Visca el Barça!
"Thats a nice fish... big fucking eyes, but a nice fucking fish"
Jest najbolje, ali meni nema igre ravne SC-u. Moje mišljenje, ali smatram da je bilo baš glupo od Japanaca da igru ne izdaju na PC-ju. Nema svatko Playstation pa zato mi je mrska postala. Ja i sada zaigram slabo hackiranog preprženog Substance-a, ali neka, damn japanizee.
A što kažeš za ime igre, naslov igre sam pročitao jednom ili dva puta jer kad sam pročitao u najavi da nece izaci za komp, stao sam čitati.
Zadnji uredio flOoKi : 29-09-2005 u 22:27 Razlog: cenzura
Da o ukusima se ne raspravlja ali si sam rekao da nisi ni pročitao ime igre kako valja pa kako onda mozes rec da nevalja ???Ili da je neko PC-ijasko smece(SC nije los ali naspram MGS-a je smece iako te dvije igre nisu uopste iste)bolje od MGS-aIzvorno postao blazzer
Zadnji uredio flOoKi : 29-09-2005 u 22:28
Bookmarks