Nije mu u cilju ništa osim onoga što on želi...a ne upast pa deri po delete-u !Izvorno postao Domi
Mislim da bi prva dobra stvar bila da počnu raditi na linuxu...Izvorno postao Domi
Vidim da ste se malo raspisali o "hakiranju"
Da bi bio pravi haker (pod time se ne misli na lame ekipicu, odnosno script kiddie koji nađu neki prog i onda si zabriju kak su opake face jer mogu srušit phpBB) moraš zadovoljiti puno uvjeta. Mnogi misle kako se sve svodi na - nađi program, pomoću njega upadni na server i sve pokolji (jer su tako vidli u filmovima tipa Swordfish i Hackers), a isto tako pravom hakeru nije u cilju uništiti nešto tuđe i samo uzrokovati štetu.
Vidio sam da je netko pitao koliko bi dugo trebalo da naučiš o tome.
Sve ovisi o osobi. Znam ljude koji su bili skroz zagrijani za to, ali kad su shvatili da tu treba naučiti - unix, programiranje, i kužiti PRINCIP na kojem sve radi (jer koja ti korist od svega ako uopće ne kužiš DNS, IP-eve, neznaš što je to npr application layer, TCP, subnetting itd; onda si običan script kiddie), brzo su odustali.
Mogu preporučiti da si oni koje to zanima nabave knjigu Hackers Network Security Handbook, napisao Krishna Chaitanya Thota. Tu se fakat može odlično naučiti kako sve to funkcionira, i to bi onda (IMHO) bio prvi korak u nečijem "razvoju".
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
Nije mu u cilju ništa osim onoga što on želi...a ne upast pa deri po delete-u !Izvorno postao Domi
Mislim da bi prva dobra stvar bila da počnu raditi na linuxu...Izvorno postao Domi
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Ok, ali isto tako, bilo bi lijepo i da počnu - učiti C++, Linux, pa skužit kako stvari funkcioniraju...Izvorno postao cyber
Neznam, ja bi prvo počeo s čitanjem te knjige i možda paralelno počeo lagano upoznavati Linux.
Ali to sam ipak samo ja![]()
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
Naučio sam sve, i sve mi je doslovno u rukavu, ali nesmijem, imam zabranu pristupa kompu odnosno netu još dva mjeseca, prate svako moje spajanje na net, i to sve zbog pirata, mislim cd-a.Izvorno postao Domi
Znate kako je lijepo kad će vam u dosjeu biti, priveden zbog cyber kriminala
Ha, ha, ako želite, mislite da serem, ja znam da je tako
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ma mislim koje fore... ti si sada neki hacker...Izvorno postao error
1.Ne dobiva se zabrana spajanja na net zbog prženja cd-a (znam jer su mi frenda uhvatili).
2.To što ti znaš programiranje još uvijek te ne čini nikakvim hackerom...
Ali ovo da u dosjeu neće biti lijepo stoji..ali vjerojatno svi znaju da je to kriminal !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
i onda je svizac zamotao cokoladuIzvorno postao error
![]()
![]()
pa kako si ti onda na netu ako te prate a
uostalom da ti je to "sve" u rukavu nebi te mogli pratit.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Kaj ne ! ! !U principu ne treba vjerovati svemu što se kaže. Kaj si vi brijete, ja hacker, ja k**** moj, kakav hacker, uspute što se tiče programiranja, znam c++, qbasic, asp,asp.net, php, php.net, javu, html, acess, i neke još male sitnice, što moram znati sa završenim faksom kakvog završavam
Koji faks???
html je programski jezik? LOL A btw, što ti je php.net, to je neka novotarija ili?Izvorno postao error
![]()
A kako otkriti onog tko ti je upao u komp, ima li neki prog ili sto osim antivirusa?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Postoji log fajl !
A di je to?Izvorno postao cyber
EDIT: nasao sam..
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
pa naravno da ima log, neznam gdje se točno nalazi ali postoji, i antivir, ili neki fajrwol ga zapiše..
tako da je teško proći nezapisan..
imam toliko toga reći za hacking, da neznam od kuda poći, i neda mi se pisati..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
nije dobro uvijek biti prepametan,jelda, nabrajao sam što sve znam ! ! ispričavam se za php.net, naime tada sam posjetio tu stranicu i neznam zašto to sada to piše tuIzvorno postao gog
Ako imas taj zip file mozes li mi ga poslati na celikovic@gmail.comIzvorno postao blazzer
Lineage 2 user
kako se zove log file koga ste spominjali ???
i gdje se on nalazi ....
moze li mi netko vise posati taj program za upasti u comp ?!?
Lineage 2 user
Menis u zbog upadanja Net Devilom ovi iz Pincoma (internet provider) nesto kuci zvali srali, kontam ja jest mi upadanje s net devilom i pustanje zike onome kome sam upao zlocin.
Sreca zivim u zemlji bez zakona pa nikome ne moram odgovaratiDUD
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
some people just dont listen !Izvorno postao Celikkk
Log fajl možeš iz biosa pročitat !
Što se tče programa nemoj ni pokušavat...
1.Sigurno će ga otkriti firewall i antivirus
2.Teško da ćeš više puta ulazit kroz taj program jer nećeš saznat IP adresu
3.To je kažnjivo i pomoću tog programa nemožeš pobrisat log fajl u tuđem kompu.
4.Ako se s time osjećaš moćno,da ti kažem da nisi pravi hacker jer hacker ne radi nikakvu štetu, ništa ne kopira niti ne dira...samo gleda...
E sada da ti preporučim ako stvarno želiš zapet i počet učit !
Nabavi si linux i to gentoo distribuciju jer u njoj moraš pisati dosta i sve se priakzuje kroz kod...
Onda lijepo odi u terminal ili izađi iz grafičkog sučelja (ovo pišem jer možda već imaš linux) pomoću ctrl+alt+F1 i napiši help...tamo lijepo prouči sve komande...onda upiši cd /usr/bin tamo upiši ls i prelistaj sve komande tako da za svaku komandu napišeš slijedeće man imekomande (man znači manual) i tamo sve prouči...kada misliš da već nešto znaš odi na
http://www.textfiles.com/hacking/UNIX/
i tamo polako čitaj...prvo probaj upast u svoj kopjuter,pod drugog korisnika ili kao korisnik u root, pa preko lana... isto tako biš trebao postupno učiti c ili c++ što je zabravo ista schema. i tako...
ti upadas sa net devilom u tudji comp, a ja nemogu ni u svoj ...
ubacim file server na disc c: i pokrenem ga a onda mi javi neki error :can`t load DDL `OLEAUT32.DLL` a net devil samo javi :connecting to: 192.168.10.105:21 ...
Lineage 2 user
ma i meni net devil nije radio nakon kekoliko dana!Uzmi si netbus!
Okantie se corava posla![]()
Evo ovo bi polako moglo ici u closed, ovime je se sve rekloIzvorno postao cyber
slazem se sa ovim sto je cyber rekao ..... moglo bi se dodati jos nesto ali ne zelim pametovati ....
navalite po linuxu, ne mora to biti gentoo, za pocetnika je instalacija ubij boze teska..
s vremenom kada vec budete razumjeli neke pojmove smijacete se ovim svojim recenicama koje sada pisete ovde i reci cete: jesam bio glup ..... sretno
happy hacking![]()
Log file i bios, ja ću se upucati, ova tema se zatvara...
Bookmarks