Zadnji uredio nimda : 16-04-2003 u 20:50
Ako si gladan pojedi nesto
Dobar ti je thread!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nemoj covjeka zajebavat, bilo je dana kad ni ti nisi znao stavit sliku . . . evo nimda samo za tebe(slika koju si probo stavit)
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Nekako je presitan...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ma samo se šalim, šta MENE odmah napadaš... znam ja da nimda inače ZNA staviti sliku...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ko radi taj i grijesi he....zar nije sladak drzo sam ga u ruci i igrao se s njim super je moj t68 je za njega cigla po velicini,ali po funkcijama .....
koliki je gd55 zapravo?
System GSM / E-GSM
Frequency Range 900 / 1800 MHz
Dimensions 77 x 43 x 16.9 mm
Volume / Weight 51cc / 65g
Talk / Stand by Time Up to 7.9 hrs / Up to 230 hrs*
Browser WAP 1.2.1
Messaging SMS / EMS
Display 112 x 64 pixels, Black & White
Ringing Melody 4 Polyphonic