Ja mislim da je VipNet puno, puno bolja mreza, uostalom zato sam je i uzela, ali ne omalovazavam CRONET, dapace, mogu i oni biti dobri, samo trebaju puno, puno, pa opet puno raditi u svim segmentima...

Usput mogla bih ja lako na Vip.XCITE:

120 besplatnih minuta za nove VIPsmart.XCITE pretplatnike
Zagreb, 15.04.2003. 14:30 (VIPonline)

VIPnet svima koji postanu novi pretplatnici VIPsmart.XCITE tarifnog modela od 15. travnja do 31. svibnja 2003. godine daruje 120 minuta besplatnog razgovora.

Besplatne minute odnose se na pozive unutar Hrvatske, i to na pozive unutar VIP mreže, uključujući pozive prema VIP.friends broju i VIP.sekretarici, zatim pozive prema fiksnoj mreži te HTmobile mreži. Besplatne minute se ne primjenjuju na međunarodne i roaming pozive, pozive prema posebnim brojevima, VIP.wap, VIP.internet, VIPonline, VIP.fax i VIP.prijenos. Besplatne minute dodjeljuju se kroz razdoblje od 12 mjeseci, tako da novi pretplatnici svaki mjesec mogu iskoristiti 10 minuta.

Nove pretplatnike također očekuju i mjesečne VIPsmart.XCITE pogodnosti poput mjesečne pretplate od 40 kn (bez PDV-a), 30 besplatnih VIP.sms poruka, 2 sata besplatnog surfanja uz VIPonline. VIPsmart.XCITE pretplatnici mogu postati svi mladi u dobi od 18 do 27 godina.

Pa sada vi sami prosudite