Nemaš programa za K700. Da je u pitanju smartphone, imao bi nekoliko na raspolaganju. Pa kakav to kalendar na njemu imaš da tine paše unošenje alarma za rođendana?
Molim vas ako netko imas koji programcic da si ga ubacim na mob da si mogu napisati rodjendansku listu.
Znaci Pero 12.08
Ana 15.08 i da mi zvoni na taj dan, tj. da bude podsjetnik.
glup mi je onaj kalendar na K700i jer mi pise neko pocetak, kraj, zvanje itd.
Pa ljudi ako tko ima kakav programcic za rodjendan neka please posalje ili uploada.
Hvala
Nemaš programa za K700. Da je u pitanju smartphone, imao bi nekoliko na raspolaganju. Pa kakav to kalendar na njemu imaš da tine paše unošenje alarma za rođendana?
Mozda i postoji takav programcic, ali sumnjam da bi imao integraciju sa ugradjenim alarmom ili slicno. U najboljem slucaju, morao bi ga pokrenuti pa minimizirati, dakle morao bi ti biti stalno pokrenut. Naravno, onda bi imao svoje alarme, podsjetnike i sl.
pa ovak ti staviš u kalendaru da ti piše obaveza na početku i tad će ti se prikazat kaj imaš u podsjetniku
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma znam to sve, stavim ja njega u kalendar obicni, ali mi je bezveze kad moram 15 stvari ispunit samo da mi bude rodjendan.
Ili ne moram ali onda dok dodjem do rodjendana trebam 15 praznih stvari preskocit da vidim ciji je rodjendan i kad.
Skinuo sam si ja programcic jedan, i sljaka sve, ali je na francuskom...
Pa sam mislio ako tko ima kakav engleski ili hrvatski da mi posalje
Hrvatski? E, pa sad malo puno tražiš... Ja ne znam ni za engleski.
pa mozes upisat pod zadatak. ja koristim to kao posjetnik. upišeš kaj hočeš, dan i sat i to je to.
Da znam, koristim i ja jer nemam nista drugo, ali mislio sam ako postoji mozda, jer nasao sam jedan, ali je na francuskom.
Pise da se mogu izabrati engleski, njemacki, talijanski i francuski, ali ni jedan ne sljaka stalno je na francuskom
Bookmarks