pa ja mislim da trebaš uključit slanje slika..mislim da to imaš u alati ili negdje...
Ne mogu poslati sliku, nikako!
Napisem tekst, ubacim sliku kroz attachment i kliknem na SEND, i ono ceka dok se ne pojavi poruka:
"Your SMTP server has not responded in 60 seconds.Would you like to wait another 60 seconds for the server to respond?
Account: Index.hr
Server: mail.cmu.carnet.hr "
Kliknem na "YES" i ponovo salje, i ponovo se desi ista stvar!
Ne kuzim!
Molim za pomoc!![]()
![]()
pa ja mislim da trebaš uključit slanje slika..mislim da to imaš u alati ili negdje...
ne, vjerojatno slika koju saljes je malo veca, bar preko 200 kb, pa ti napise tu poruku, nemoj klikat yes jer ju onda saljes ispocetka, samo ostavi tako kako je, neka pise, nista ne diraj dok ti ne kaze da je poslana, samo cekaj i nista ne diraj. isto ti je tako i kad primas vci attachment, isto ce ti to izbacit, ali samo ga pusti da dovrsi skidanje ili uploadanje, ne obaziri se na poruku. javi jesi uspio
Ne radi se o tome.Uspio sam postelat.
Kvaka je u antivirusu.Trebao sam iskljucit neku opciju.
Sad je sve ok!![]()
trebaš isključit firewall za odlazne mailove kad šalješ takve stvariIzvorno postao melody
dobar grah daleko se čuje
..a kaj ja moram isključiti svaki put kad idem na send /recive moram pisat lozinku'? I stalno mi uletava microsoft Word već me to izluđuje!fala![]()
options>never dial
...kod mene ti nije to tak jednostavno....Izvorno postao tomo
joj lapsus, mislio sam da ti izbacuje window za konekciju![]()
tomo crni tomo,a kaj sad događa se!Izvorno postao tomo
![]()
Bookmarks