Verovatno su ti se izbrisali drajveri za graficku a i ako nisu svejedno obrisi drajvere pa ih instaliraj ponovo...
Big problem slika ne ide preko 4 bita rezolucija ne prelazi 600*800 pixela
boja ima 4 bita i to je big shit neznam šta mu je samo znam da sam napravio disc clean up i isključio sve osim komprimiranja starih datoteka!!!!!!!11
Verovatno su ti se izbrisali drajveri za graficku a i ako nisu svejedno obrisi drajvere pa ih instaliraj ponovo...
a joj to trebam nać!!
Pa koja ti je graficka?
nVidia geforce 4400 ti ali našao sam drivere na cdu i ništa od toga jedino da nisu driveri od monitora jer su me i prije zaje... samo prije je bilo rezolucije i 16 bit a restart je sve sredio
evo sve radi samo su trebali najnoviji driveri za grafičku (77.**)
TANX na ideji JA SAM dao bi ti rep ali sam ti dao nreznam kad ali jesam pa kad budem mogao e da
![]()
Nema veze vazno je da ti sad sve radi...
...malo off: meni npr. u Windowsima XP SP2 ne rade driveri za grafu Radeon 9200 koje sam dobio s grafičkom, pa sam isto morao instalirat najnovije... komp mi se zbog starih drivera stalno resetirao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa neverujem da je to do sp2 i ja sam imao nekih problema sa restartom komp-a kod nekih starijih drajvera(mada ja koristim nvidia drajvere).
Bookmarks