Kako misliš uđe u dos?
Imaš neki antivirus da si malo komp pregledaš?
Ovako...zanima me zašto kada odem na run i upišem regedit mi ne uđe u regystry nego u dos ?!?
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Kako misliš uđe u dos?
Imaš neki antivirus da si malo komp pregledaš?
otvori mi cmd.
Nemam antivirus jer mi inače i sve moje zvijeri prepozna pa mi ih u karantenu baci !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Probaj malo poslozit' fajlove na diskovima(DISK DEFRAGMENTER),nesto ti se mozda pobrkalo ...
pa vadlja neki virus
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
a daj napravi search pa potraži ovako nešto:
Naravno, neka gleda i u System i u Hidden foldersCode:regedit*.*
Da ti nije netko vickasti u path stavio neki "registry.bat" koji onda ima prednost pred EXE fileom, a otvara CMD. Ili nešto slično.
A ako ne nađeš ništa, vidi da li se isto desi kad u RUN pokreneš "regedit.exe" (dodaš i ekstenziju).
Zapravo, probaj to prvo napravit (ovo sa ekstenzijom). Pa ako sve radi noramlno onda je negdje neki BAT file podmetnut
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ako u Start – Run upišete regedit i otvori vam se samo msdos prozor vjerojatno ste zaraženi. Alcan worm je ubacio nekoliko .com filova u system32 folder koji blokiraju istoimene.exe filove. Evo rješenja : Download Killbox.exe (140kb) i otvorite ga. Ovdje su vam adrese:
C:\WINDOWS\system32\CMD.COM
C:\WINDOWS\system32\netstat.com
C:\WINDOWS\system32\ping.com
C:\WINDOWS\system32\regedit.com
C:\WINDOWS\system32\tasklist.com
C:\WINDOWS\system32\taskkill.com
C:\WINDOWS\system32\tracert.com
Kopirajte svaku adresu pojedinačno i paste u Killbox pod “Full Path of File to Delete” ukoliko ste zaraženi pojaviti će vam se na crti ispod plavo ime worma - sigurno pritisnite Delete File na crveni x na kraju i potvrdite. Tako ponovite za svaku adresu pojedinačno. Ako vam Windows folder nije na C: promijenite na D: ili ostale. klikbox
našo na internetu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bjavo!
...nisam bio daleko![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks