samsung e730 definitivno
Vozdra.
Kupuje se novi mob. Uvjeti:
- preklopni
- ako vec ima ekran na poklopcu nek onda bude od koristi
- irda ili bluetooth
- mp3 zvona
- cijena do 2000 kn
- kerefeke glede memorije za 50 mp3ca ili 3 Mpix kamera (ili kamera uopce) nisu uvjet
- ne opterecujem se previse s izgledom
Zanimao sam se za E720 dok mi velestovani kolega s foruma nije odgovorio na par dvojbi te sam se prestao zanimati za isti. Malo gledam na gsm areni i ono sto je najblize mojim zeljama bi bilo nesto tipa motorole v360, ali ne nalazim taj model u lijepoj nasoj.
Svaki konstruktivan prijedlog je dobrodosao.
Hvala unaprijed i pozdrav
samsung e730 definitivno
pa imaš i ve druge motorole,pogledaj si tu na forumu
ak je do 2000 kn smrdi mi na D500
ako mislis da je e730 isti kao e720, nije! pogledaj malo u podforumu samsung, on ti radi na platformi od d500, dakle software je slican d500, no izbornik je kao e720. meni se osobno e730 ne svidja (govorim o crnom)zbog "jeftinog" izgleda, kao daje plastican (sto mozda i je). probaj E530 mozda, meni se cini da je to "frizirana e720"! hehe
malo ima jaci blic, jace se cuju melodije i mp3, jaci zvucnik kod razgovora, dizajn je doduse zenski ako uzimas onu lila ili narancastu boju, ali mislim da je trebala vec i doc bijela ako se ne varam. ako ne, onda uzmi z500 kad dodje, za ono sto tebi treba. ali vidim da trazis do 2000kn, vjerojatno gledas kupit na crno...
e730 ili motorola v635.
e730 moja preporuka...
Current update... Nakon citanja prijedloga vidim da se tu nude uredjaji tipa d500 i e730. Da spustim malo loptu, bio bih vrlo zadovoljan ako na jednom od slijedecih ne nadjem neke krucijalne zamjerke:
- moto v500, v620
- samsung e340
- nokia 6101
Nedostatak N6101 jest antena. Već par godina nisam vidio uređaj na kojem antena strši iz njega.
v620 je ok.
Meni vanjska antena (ne one na izvlacenje) nije neki nedostatak. Ne umanjuje funkcionalnost uredjaja.
Znam da ne umanjuje funkcionalnost, ali ako ga držiš u džepu, postoji vjerojatnost da ćeš ju spigati ili čak i strgati. Kao moj stari.
Ova mi djeluje dosta robusno.. Omjer duzine i povrsine poprecnog presjeka mi se cini okej.
Čuj tražiš preklopni, mislim da tu ipak vodi Samsung. E730 b bio dobar model ako ga nađeš ispod 2000 kn!
Bookmarks