jozo, a sjecas li se onog erdingera u tolkien'su... tvrdio si da je bas dobar... a sad brijes kak ne pijes pivu![]()
jozo, a sjecas li se onog erdingera u tolkien'su... tvrdio si da je bas dobar... a sad brijes kak ne pijes pivu![]()
Zovite i mene sljedeći put kad ćete u Tolkein'sa na pivce za živce!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to si me dobio na foru "to nije kao pivo, to i zene pijuPoslao: zappan
" pa sam morao...a i nije lose, ali meni svaka piva ima okus k'o da lizem stangu u tramvaju..yuck
pa da viš kaj onn brije na pivu. Kaj ne zna da ti je vino všeć.Poslao: jsp_m
to si me dobio na foru "to nije kao pivo, to i zene piju" pa sam morao...a i nije lose, ali meni svaka piva ima okus k'o da lizem stangu u tramvaju..yuck
dobar grah daleko se čuje
kako mozes ne volit pivo, to je nabolje pice i kada se ides napit i kada ides malo sjest i u neki birc na jedno li dva pica!
Ma nije to piće za napit se, tek za malo ubit žeđ!
Za napit se je najbolje najmanje metar tekile, jedna za drugom s limunom i soli! Brzo popiješ i odeš čagati i čekaš da te drmne a i ne moraš svako malo na wc nakon toga (od pive sam više u pišaoni nego u birtiji)
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
je ali za tekilu se nema para, pivo je jeftino...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma bambus is stock-cola su najbolji
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ma nema niš luđe od jagera skolom pivom i sokom od jagode
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma najbolja je igla
![]()
![]()
![]()
ne kužim zakaj ljudi popuše sve gluposti onosno čemu sol uz tekiluPoslao: whiteboy
Ma nije to piće za napit se, tek za malo ubit žeđ!
Za napit se je najbolje najmanje metar tekile, jedna za drugom s limunom i soli! Brzo popiješ i odeš čagati i čekaš da te drmne a i ne moraš svako malo na wc nakon toga (od pive sam više u pišaoni nego u birtiji)
![]()
kao skuplja zljiezda pa je bolji okus
to je za papke..ako mozemo rakiju bez toga ... (ne ja, nego oni koji ju piju)
ajd se malo skulirajte jer ova rakijanja i alkoholiziranja baš i nemaju nikakve veze sa ovim threadom
Bookmarks