Tomo živi u zagrebu, elitni kvartIzvorno postao frish-KI
pa ne da nema isdn, nego je na staroj pbx-ici i spaja se na 30 kbps
![]()
Ma tko traži objašnjenje zašto dijele tamo gdje djele?! I vidim da mi se izokreću riječi na sve strane. To da mislim da bi svaki stanovnik Hrvatske trebao dobiti besplatnu karticu si ti rekao, ne ja, jer meni osobne ni ne treba, nego, po N-ti put velim da se drže tih par najvećih gradova, a neki ostali građani su, primjerice, zakinuti za takvu akciju.
Uostalom, nema veze. Samo sam ostavio konkretnu kritiku, a obasipalo me se drvljem i kamenjem kao idiota.
Tomo živi u zagrebu, elitni kvartIzvorno postao frish-KI
pa ne da nema isdn, nego je na staroj pbx-ici i spaja se na 30 kbps
![]()
nije tomo u pitanju , neg nered ... moja sestricna do prije par mjeseci nije znala kaj je modem , nedajboze da je znala kak zgleda , pa sad ima ADSL i surfa ko luda..
moj susjed koji je u šezdesetima i dalje nezna što je modem a ima adsl (iako neznam ni što je adsl iz primjera se jako dobro vidi što propaganda radi ljudima:-)
molio bi nekog ako je voljan za neku zamjenu za novi vip broj ili prodaje povoljno da mi se javi na pm.
moj se strai nezna ni dan danas javit normalno na portafon i nezna mi snimit dokumentarac na video kad mu kažem. al ******, nazvo sam ga i reko mu " koji kuratz neides na faks žicat besplatne kartice od VIPa" a kaže on meni " pa zakaj samo na faksu djele, nek dođu i nek pozvone pa ču uzet " i gle vraga nisu došli , a stari živi samo 200 m od ekonomskog faksa. Slažem se sa svima koji misle da je VIP diskriminirao određeni broj ljudi i zato im treba uputiti jedno pismo. Sramota i stid da ih bude.
dobar grah daleko se čuje
Tko mi je kriv što iznosim vlastito mišljenje...
Ajmo nešto korisno za promjenu..., za sve gladnike u Splitu, ponediljak Pomorski faks vjerojatno negdi između 9-10 kartice vip.me džabe. To je mislim zadnji dan akcije.
netreba se aktivirat unutar 10 dana!Izvorno postao zerobravo
sramota na cega je vip pao kad dijeli kartice.ocajno!:bunny:
Zmijo, presmiješan si s takvim komentarima... svugdje u svijetu je normalno dijeliti prouzvode kad su akcije i promocije u pitanju, a ti izvališ ovako nešto.
Ma da, TELE2 će biti prava stvar, jel tako zmijoIzvorno postao zmija
eh te živčane stanice, strašna stvar![]()
dečki, bez vrijeđanja!Izvorno postao jay
VIP nije spao na to, već je to njegov oblik promidžbe, a očiti cilj mu je mladež...tu i jest najveća lova.
e dokad oni to djele?
dok ih ne podijele.
dobar grah daleko se čuje
haha, ja cuo da je sutra gotovo???
VRLO VJEROVATNO da će još ovaj tjedan trajati...tko je dobio, dobio, mi ostali možda nagodinu, a možda t-mobile napravi nešto sličnoIzvorno postao khideg
Mrknija san i ja dva broja - danas su bili na ekonomskom fakultetu u Splitu oko 1 sat. Kažu moran aktivirat do kraja miseca - još 3 dana - možda su to tako izveli da se brojevi ne bi preprodavali.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Sumnjam. Broj preprodaš u roku "keks".
Mi smo dobili balone od T-Mobile-aIzvorno postao Inovator
![]()
iPhone 5s 16 GB
e to je mislim bilo zadnje u Splitu, nemoraš aktivirati ništa do kraja miseca, tako barem kažu u službi za korisnike.Izvorno postao afroman
Meni se još to uopće nije dogodilo Već godinama želim biti VIP jer je on puno bolji.Pa evo i sami vidite.Ako barem netko može meni uzeti jednu pa da se dogovorimo.Ako mi uzmete pošaljite mi privatnu poruku ili mi pošaljite poruku na email da se dogovorimo gdje da se nađemo.Bio bih vam stvarno zahvalan.
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Možda je vip spao na djeljenje kartica ali je bolji od T-mobile
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
a jel ti vidis datum zadnjeg posta?![]()
iPhone 5s 16 GB
covjece ta akcija je zavrsena prije 3 mjeseca.Izvorno postao Babaa
Bookmarks