...treba ti OD i MPM... a ovdje možeš sve nabavit, samo se trebaš besplatno registrirat - www.siemensfreaks.com ...
![]()
![]()
Ovde na nekoj temi sam citao da mi treba program OD ( open disc-valjda je to,to) da bi mogao menjati ikone u meniu i za jos neke java programe, pa tu sam jos citao da mi treba jos programa? gde ja sve mogu da poskidam? Nemam USB nego IRda za PC...!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
...treba ti OD i MPM... a ovdje možeš sve nabavit, samo se trebaš besplatno registrirat - www.siemensfreaks.com ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I treba ti obavezno kabel, sa IrDA to ne možeš raditi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...zaboravi napomenut... thnx "Sljaka"...Izvorno postao Sljaka
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sta bas nikako nemoze IrDA...ja preko nje lepo prebacujem ulazim u sistem sve kao preko USB-a...???
da, ali za ovakve stvari ti bas treba kabel, tj, Sljaka nisi li negdje napisao da novija verzija MPM-a otvara i skrivene mape pa ne treba OD... MOzda bi onda mogao i preko IrDA-e?
maraschino - PTICICA
možeš koristiti OD sa irdom, odi na http://www.ircomm2k.de/
skini Ircomm2k, instaliraj i odaberi com port na koji će mapirati irdu (izaberi com4 ili više, prva 3 su zauzeta)
pokreni OD i izaberi irda port..![]()
Ne , napisao sam da VNavigator SFE otvara skrivene mape.Izvorno postao 3aTmr
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OK,Ok sada sve radi!
Mada nisam nista skidao sem OD-a valda sve imam podeseno...program sam dobio uz CD (onaj za manipulisanje Phonom)![]()
![]()
![]()
e a u vezi sa IRda, jer ona takva da posle svakih 10min(odprilike) prekine vezu i opet treba da je osvari...ili mi nesto ne radi IRda???![]()
ne bi trebalo bit prekida, ja imam irdu, pa nemam nikakvih problema
evo pogledaj moj post
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=204949#post204949
sljaka, gdje da nabavim taj VNavigator SFE?
Pa neznam...Izgleda da ne valja IRda pa cu ga vratiti... Uzecu USB...Svima Pozdrav do Sledeceg pitanja...Xe Xe Xe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u svakom slucaju, kabel ti je uvijek bolji od IrDA-e...
maraschino - PTICICA
Evo skinuo sam program Ircomm2k (verzija 1.2.1)ali ga ne mogu instalirat tj. piše: A required .DLL file, NEWDEV.DLL, was not found.Šta da napravim?
evo ovdje skini newdev.dll i kopiraj je na komp - http://www.dll-files.com/dllindex/dl...s.shtml?newdev
maraschino - PTICICA
Imaš ga na www.siemensfreaks.com pod nazivom VSFE-Siemens Flash explorer.Izvorno postao zerobravo
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da, evo ga tu - zadnja verzija - http://www.siemensfreaks.com/php/programi.php
maraschino - PTICICA
Hvala na odgovoru!Izvorno postao 3aTmr
Kopirao sam je u folder gdje je taj program ali sad piše ovo:The NEWDEV.DLL file is linked to missing export NTDLL.DLL:NtQueryInformationProcess.
I dođe još jedan prozor i piše:C:/Windows/Desktop/irda/ircomm2k-eng/Setup.exe
A device attached to the system is not functioning.
Pa sam skinuo i taj NTDLL.DLL ali opet isto!
Neznam više šta ću s tim,a dosta mi je važno!
čudno, nije da ti nekaj fali u windowsima, ja sam sad formatiral i stavil friške windoze i instaliral je v1.2.1 bez problema, ajd probaj na istoj stranici skinuti v2.0 beta, imaš i starijih verzija, možda proradi...
Evo skinuo sam sve moguće verzije ali ništa!
Na početku instalacije na verziji 2.0 beta3 piše da irda ne postoji na kompu i da prvo instaliram irdu iako sam je instalirao!Tu stisnem Ignore i onda nastavi instalaciju sve dok se ne napuni do 1/5 i onda piše Internal error!
Postoji li koji drugi program za to ili ću morat pisat mail autoru?
Pozdrav!
kakvu irdu imaš?
probaj uštekati i instalirati kod frenda....
Neznam ni sam koju Irdu imam , mislim da je sigmatel.Probat ću na drugom kompu pa ću javit!
Evo jučer sam sve instarirao na svom laptopu i radi ko urica!
Hvala svima na odgovorima!
Pozdrav!
Bookmarks