Probaj otići u VIP, koliko znam, oni dekodiraju mobitele
Alo ekipa. Ima bi jedno pitanje u vezi doticnog mobitela. Kupija san ga prije jedno mjesec dana ali mob je kodiran i nigdje ga denogu dekodirat, pa bi vas molija ako bi mi netko moga rec di ga se moze odkodirat bija bi mu masu zahvalan. Sad koriston siemens c65 i puna mi ga je kapa i iman ovu nokiju koju nemogu odkodirat![]()
Unaprijed hvala
Probaj otići u VIP, koliko znam, oni dekodiraju mobitele
Bia san u Alo,Alo i u jos nekim firmama i svi govore da ga je nemoguce dekodirat. (mob je kupljen u italiji na "mrezi" portale 3(tre)). Jedna osoba mi je rekla da to moze samo jedan tip u Beogradu dekodirat sta mi je malo nelogicno.
Jel jos ko ima kakvu ideju ili prijedlog. :/
Hvala
navodno je otključavanje za 6630 800 kn, a za ovo ti neznam
moguće je da zasad nema puno ljudi koji ga mogu otvorit.
probaj na newsima.
dobar grah daleko se čuje
mozes zaboravit jednostavno.. 6680 nemozes otkljucat u nikakvoj radionici niti slicno.. a VIP to nece napraviti.. mozda radi za 6630 ,ali samo vodafonove... jer salje podatke u nokia finska i oni im salju kod, ne prave ih sami.. dakle to nema sanse za sada... zao mi je.. ali bolje prodaj telefon nekom talijanu.
Hebemu sad san bezveze bacija 350 eura. A je i ja iman srice, uglavnom ovo je zadnji mob koji je kodiran. Ubuduce cu radije platit 500kn vise i imat pravi mob nego se ovako zafrkavat.
![]()
Hvala odgovorima
Zadnji uredio Smarty : 20-09-2005 u 17:26
e pa trebo si prije pitat, prije neg si to kupio...
PS: pa za 350 e mos taj mob i ovdje dobit nekodiran..
Ja san ga kupija ovo lito kad je kosta oko 5000kn a u oglasniku je kosta 3500kn. I racuna san da ce kod doc malo prije, a ne da cu morat cekat 2 miseca, ako ne i vise.![]()
-ipak mislim da ako si ostaviš 6680 i pričekaš (snimi ekipu i servise u oglasu)da ćeš poslije bit zadovoljan jer fakat svašta može stat u taj mob i jednostavno mi je skroz ok
skroz je ok, ali nije ok ak je kodiran...
sjecas se kad je izaso 6630? ima ista algoritam otkljucavanja ko 6680... i jos ga naravno nisu pronasli..dakle,,nacekat ces se... vise ti se isplati prodat taj i kupit ovjde isti takav nekodiran..
pa kom ga može prodat ?
pa nekom talijanu.
u najgorem moze nekom uvalit u pol cjene.
odličan poso
kolike su mu šanse da naleti na nekog talijana kojeg zanima taj telefom?
pa da i naleti i ovaj mu ponudi a frajer kaže e ****** ja sam na drugoj mreži
Rodjak mi studira u italiji pa san da njemu mob da ga dekodira ili proda. Bia je u jedno firmi i trazili su 200 eurica za odkodirat![]()
prije ce ti gra prodat neg dekodirat, zamisli ako i mogu dekodirat sto ne vjerujem, al recimo da mogu..200eura? pa bolje cu prodat nekom tel za 200e manje neg platit otkodiranje..
ne znam... po meni je rjesenje, prodat tel u italiji, s tim novcem kupit ovdje novi..i gotovo...
To cu vjerovatno i napravit :/
Ljudi hvala vam na odgovorima skratili ste mi muke i dileme![]()
Bookmarks