nije ni cudo nakon toliko losih utakmica...
evo LINK
nije ni cudo nakon toliko losih utakmica...
evo LINK
Zadnji uredio cime : 19-09-2005 u 20:01
..da se mene pita nisu trebali ni dolazit!!![]()
meni se cinilo da ce bas bit dobar tandem! nazalost gotovo je...
a di su otisli....![]()
nevalja ti link...![]()
.....cute but psycho.....
prepravljeno, ostao mi c/p od drugog posta...Izvorno postao muras
pa ne kuzim zasto se tolika prasina dize oko tih poraza, pa bilo je najavljeno da im je plan ove sezove stvarat momcad a ne osvojit prvenstvo.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ivan Gudelj novi trener bilih
ale ale ale ale ale ale ale ale ale aleale aleale aleale ale ale aleale aleale aleale ale ale aleale aleale aleale ale ale aleale aleale aleale aleale aleale aleale aleale ale JUPI NAPOKON BOGU HVALA napokon bilo je i vrijeme
još kad skuže koju su grešku napravili kupnjom kranjčara
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Da se mene pita....... Who gives a shit?![]()
Usro je naš klub, a sad i hajduk.Izvorno postao bbbrljo
Di niko dođe tu nastaje govno !
po meni kranjcar je jedino kaj vrjedi u tom klubu trenutno..
ciro je srao srao srao i napkon otiso.
A kaj se tiče štimca namojte se zavaravat da je otišo, jer on je i dalje član uprave kluba koja donosi sve odluke oko hajduka. Samo više nije "sportski direktor".
Prema tome, štimac je i dalje u hajduku i ima sve konce u rukama.
Nek putuju s mirom i Božjom pomoći !
Što se mene tiče, bolje bi bilo da Torcida preuzme klub, ja mislim da bi pametnije raspolagali s novcima...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
kojim novcima? svi bi mi bili pametni sa tuđom lovom, ali oni koji upravljaju klubom bi trebali upravljati svojom lovom ili lovom sponzora koje nađu. jedina šansa da torcida vodi klub je da hajduk postane dioničko društvo, pa da svaki navijač kupi određeni broj dionica, a oni udruženi imaju većinski paket........ budući da hajduk nije profitabilan, to znači da bi morali svake godine dokapitalizirat klub........Izvorno postao Crash~Override
I'M SUPERMAN!
Ovaj vikend dolaze u zaprešić...I tu će im bit zanimljivo.
Bookmarks