kolika ti je temperatura??
Ajde molim vas recite mi kako da overclockujem taj procesor. I sta jos moram kupiti da mi ne rikne jer je novo
iPhone 5s 16 GB
kolika ti je temperatura??
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
S cim da to provjerim. Nisam spojio one zicice od displaya, a MB Monitor mi nesto ne radi?
iPhone 5s 16 GB
odi u BIOS..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Skini SpeedFan, meni pokazuje temperature bez ikakvog naštimavanja...
Skinuo sam ga. Jel trebam gledati CPU fan1? Tamo mi temp varira od 25 do 55???
iPhone 5s 16 GB
ne, gledaj baš CPU, ili skini onaj CPUz
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
38 stupnjeva C
iPhone 5s 16 GB
onda može komotno klokati do 3000+, ako ti je ta temperatura..
kakav ti je hladnjak??
ako je prašnjav, očisti ga malo..
znaš li ga klokati..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Ma nije, novo je. Kupljeno u ponedjeljak prosli.
Kako se kloka, ali da je sigurno, da mi ne ode odma?
iPhone 5s 16 GB
odeš u BIOS, i malo po malo dižeš FSB, dok ti temperatura ne skoči do 60, tako je kod Athlona..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
...hebote, pa šta ga odmah ideš overclockat... dal ti je potrebno, i dal si već overclocirao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nisam jos nikad jel sam imao celeron 1.2. Hocu iz ovoga izvuci maximum
EDIT: probat cu sutra, al svejedno me malo strah, ipak je novo. ma bice valjda u redu
iPhone 5s 16 GB
Vjeruj mi ne želiš to radi, ako ti je trebao bolji komp trebao si se više isprsiti, uživaj u njemu...
ma s tim se bolje ne igrat![]()
Ako ti stvarno to treba evo možda koristan link:
http://i4memory.com/showthread.php?t=327
Iskreno ako nisi siguran, pričekaj malo dok ne skužiš situaciju, meni je prvi put (kako to skromno zvuči) na novom kompu bilo šokantno, čak sam ga uspio s*ebati. Ali dok se malo ufuraš i shvatiš kako to ide kasnije je mačji kašalj.. S novom platformom je uvijek najteže..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A izgleda da cu ipak sacekati jos malo. makar dok garancija prodesad ste me uplasili
iPhone 5s 16 GB
pa to ti i je najpametnijeIzvorno postao imatic
uostalom i ovo ti je sad gotovo duplo brži proc
ma da, bolje ovako ostaviti i jos dodati 500 RAM-a da bude 1 GB i vise nista ne treba![]()
iPhone 5s 16 GB
Svaki moj comp je bio clockan - bez pardona ... nema frke samo pati na temperaturu tj uzmi dobar tj posten cooler (zalman/Thermaltake) i uzivaj u nesto jacem procu ! I normalno uzmi dobru pastu ! Ugl za sad nisam niti jedan proc skurio !
Zaboravih napisat da ukoliko ides na zalmana prvo provjeri dali ti ga ploca podrzava jer je lagano velikUgl pise ti na kutiji od ploce !
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
ukoliko podižeš samo fsb nemožeš ništa lošeg sustavu napravit, pogledaj kolki ti je sad množitelj npr 133x19 ili kak već i onda malo podiži npr s 133 podigneš na 140 i sl., i tu nećeš moć puno napravit osim ak hoćeš baš pravi overclock onda trebaš dizat napon al tak lako skuriš proc![]()
Ima na zalmanovim stranicama koje ploće podržava...Izvorno postao cook22
samo cu ga malo podici. do koliko da idem a da bude full sigurno?
Edit: ne planiram kupovati novi hladnjak, tako da mi kazete do koliko mogu sa ovim sto sam dobio uz proc
iPhone 5s 16 GB
Idi malo po malo, diži fsb po 5-10mhz, testiraj u nekom benchmarku pa opet ispočetka..
Ako stvarno nisi siguran šta raditi, bolje se još malo raspitaj, a ako si voljan skidati naljepnicu od garancije onda nije problem ako pogriješiš negdje, bar možeš clearat cmos.. pazi na detalje, ja kad sam prvi put dizao fsb dignuo sam je s 133 na 166 i zaboravio spustit multyplier
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ima ja sempron i klockirao sam ga na Private neku verziju, to imam u BIOS-u jer te opcije imam s maticnom, jel to opasno??? Imam ja i Radeon9600 XT i nju sam namjestio na Overdrive opciju pa sto mislite kolike su mi sanse da ovo sve izgori??? imam neku MSI nForce2 baziranu Maticnu.![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bookmarks