Ma mislio sam nesto drugo npr briskulu etc..
A belu sam probao naučiti ali davno je to bilo... Btw vidim na playtoyu nema niš osim bele![]()
Ma mislio sam nesto drugo npr briskulu etc..
A belu sam probao naučiti ali davno je to bilo... Btw vidim na playtoyu nema niš osim bele![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jesi za biljar.....
.....cute but psycho.....
može!!................
nick mi je isti igram č ne ljuti se sad
ja bi poludio...igram ja još s nekim...(do 1001) i dođemo lijepo do 900 i neki frajer ode za poludit.....
Ha ha,Izvorno postao n-gage
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel netko zainteresiran za biljar ali ne na playtoyu?
Skinite 3D Live Pool, jako jednostavan, puno vrsta igri sa kuglama, multiplayer i help za svaku igru + dosta realan!! Trazio sam po netu ali vidim da se sad prodaje pa me zanima gdje mogu uploadat 2,22MB pa da odigramo koju?
ma neda mi se skidat...dobro je i ovo na play.....
ma mene nema nitko u beli...zovem na mus i napravim takvu stglju da nemres vjerovat![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Imaš priliku sutra oko 8 dokazat svoju tvrdnju. Lili i ja smo dogovorili partiju, samo tražimo dovoljno hrabre da nam se suprostave.Izvorno postao mala
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
izazivam te.....
.....cute but psycho.....
ja se javljam...kada?trebamo onda zaključat sobu
dogovoreno!![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
eto ima nas cetvero.
btw...ja sam lolko na playtoyu
ja jos nisam nista,al cu se regat.znaci sutra u 20h.
vidimo se i daj javite nadimke![]()
Napravit ću sobu i zatvorit je. Lozinka je mobil. Moj nadimak je isti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OK!znači mobil......
e ja necu doci jer idem u kazalistesta se mora-mora se
....ccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
moram ici
...drugi put!Izvorno postao mala
to ziher![]()
Soba je otvorena. Čekam.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo samo da obavim jedan razg.Izvorno postao Sljaka
i ste igrali???
ja nisam mogao doći...bio sam u šopingu
Bookmarks