ja sam prije godinu dana zabrijao na sharp i nec, ali te mobitele je jako (citaj: NIKAKO!!!) tesko nac kod nas...a ako i nadjes, javi mi!!! hehe
ja sam prije godinu dana zabrijao na sharp i nec, ali te mobitele je jako (citaj: NIKAKO!!!) tesko nac kod nas...a ako i nadjes, javi mi!!! hehe
Super mob. Imao sam prije godinu dana par komada, zao mi je sto nisam ostavio jedan sebi, jer su bili odlicni. Tada su bili dosta povoljni http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=gx30
Navodno se moze naci polovan za kojih 200 eura.
vrhunski stroj.imao sam ga nekoliko dana.najbolji ekran na trzistu 320x240 pix,izradjen u polisilikonskoj tehnologiji,do prije godinu dana imao je najbolju kameru na evropskom trzistu,prosiriva memorija,odlicna izrada.mane:bluetooth sluzi samo za uparivanje sa bt slusalicama,ne i za prijenos,ima ugradjen mp3 player,ali se mp3 ne moze postaviti kao zvono.zbog te dvije mane sam ga se i rijesio,ali ako to nekome ne smeta,sigurno ce dobiti vrhunski phone.vrlo ga je tesko pronaci u HR.
Ja imam Sharp gx20i, mobitel je predobar, kamera mu je bolja od 2mpixelne od ericssona, al bi ga mijenjao za neki mob sa symbyan os-om il slično
@Mattey Kamera mu je dobra, ali ipak nije bolja od SE-ovih
Oces prodati gx20?
Evo bas netko prodaje gx30 u oglasniku za 3500 kn, mislim da je mob
predobar i zelim ga, ali 3500... ludo
@xianfu Radije bi mjenjao jer mobitel mi je jako drag. Kad bi vidili kvalitetu kamere brzo bi ste se razuvjerili. Sharp ima najbolju kameru i ekran na tržištu!
Bookmarks