ja o compaq-u opcenito imam samo "+" misljenje, imam vec drugi njihov desktop kompjuter, i stvarno sam zadvoljan. sto se tog uredjajcica tice, ima go moj frend (milsim da je bas taj), kupio ga nedavno i kaze da je prezadovoljan...
Sto mislite o ovom uređaju, imam priliku uzeti ga pa me zanima koje su njegove mogucnosti![]()
Kakva iskustva imate sa njim (ko ih ima) itd...
A nisam nikada imao nista takvo, jedino kaj sam imao SLICNOGA je motorola mpx200(slicnoga, pa i nije slicno, ali mislim na OS)
Opcenito kakav je to uređaj, ok ili not ok![]()
Hvala![]()
![]()
![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
ja o compaq-u opcenito imam samo "+" misljenje, imam vec drugi njihov desktop kompjuter, i stvarno sam zadvoljan. sto se tog uredjajcica tice, ima go moj frend (milsim da je bas taj), kupio ga nedavno i kaze da je prezadovoljan...
Hvala, vjerujem da cu i ja biti zadovoljan jer mi prvenstveno treba zbog exela i wordaIzvorno postao igl
![]()
![]()
Dali mozda znas koliko ga je platio?
Ne zanimaju me nikakve igre na njemu niti takove stvari nego samo ovo za sto je i namjenjen![]()
![]()
neznam koliko je platio, pitat cu kad ga vidim..
procitaj si malo recenziju ovdje:
http://www.croatiabiz.com/it-ponuda/14.php
Ja mu dajem 800kn, nadam se da to nije puno previse![]()
Dajem mu toliko jer je pristao da mi ga da na 2 rate a nije da se znamo bas najbolje, to je jedan covjek iz Vip-a koji dolazi na kavu kod mene![]()
Iz koje je to godine model uopce?? 2001??
Zadnji uredio _ivo_ : 18-09-2005 u 21:50
Bookmarks