nisam ja nikakav doktor, ali znam pokoju sitnicu.Izvorno postao exotica
samo ti meni napiši što to točno radi taj flash/unlock kabel, po čemu je on poseban?
EDIT: ne da mi se čekat da proguglaš ili slično, no daj mi bilo koji USB kabel i napravim ti od njega flash/unlock kabel. Svi današnji kabeli se grade na profilic, santel ili ftdi kontroleru, nije kao nekad na max 232 (stariji majstori znaju o čemu se radi), osnovna razlika između običnog data i flash kabela nema nikakve veze sa frekvencijom signala, jer je on ionako promjenljiva, ispravljena, već sa time da li će kontroler ili kako ti kažeš čip, spremati izlaz u memoriju ili ne, te kojom sinkronizacijom će slati podatke. uz to, sinkronizaciju ponekad diktira i sam program s kojim radiš nešto na mobu, pa je nekad za neke potrebno emulirat jedan pin, odnosno varat program da postoji, a zapravo ga spojit na stalni živi +.
znači, sve ovisi o tome kome je proizvođač neki kabel namjenio i to se radi najčešće u izlazu proizvodnje, da se smanje troškovi, imaš jedan kabel, samo ga obradiš drukčije i dereš pare sa dva, a ne s jednim artiklom.
poštovanje

Odgovori uz citat
Bookmarks