Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 35 od 35
    Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao exotica
    Evo samo za tebe. Taj Unlock/Flah kabel je namjenjen za Unlock i flashiranje mobitela. To znaci da taj kabel moze mjenjati FW plus uz to ima mogucnost da otkljucas taj mobitel.
    potcjenjuješ i mene, a i ostale ljude na forumu, kojima nije teško pročitat flash/unlock i u prvom postu :bunny:!

pitao sam te nešto drugo, ali nije bitno, nije stvar u ispitivanju, mislio sam da imaš neku info koju ja nemam, samo to.
    oprosti ako ti se taština našla uvrijeđena, nije mi bila namjera, volim samo saznati stvari koje ne znam, a pošto si pričao o frekvencijama i sl, ostao sam malo zatečen.
    BTW sarkazam ti nije trebao.
    pozdrav

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    potcjenjuješ i mene, a i ostale ljude na forumu, kojima nije teško pročitat flash/unlock i u prvom postu :bunny:!

pitao sam te nešto drugo, ali nije bitno, nije stvar u ispitivanju, mislio sam da imaš neku info koju ja nemam, samo to.
    oprosti ako ti se taština našla uvrijeđena, nije mi bila namjera, volim samo saznati stvari koje ne znam, a pošto si pričao o frekvencijama i sl, ostao sam malo zatečen.
    BTW sarkazam ti nije trebao.
    pozdrav

Evo da se stavi sve na stol...

Uspio sam E720 uz pomoc normalnog USB kabla za E720 flesirat mob sta nisam mogao vjerovat... sad kako i zasto uz usporedbu sa COM port flash/Unlock kablom ist sema.

Daj kabel koji je na usb sam preko Ebay-a narucio sta je prepoznatljivo da je kabel super obican USB data kabel nista posebno.

Uz neke forumase se to proglasilo i eto tako da imas dvije varijante od kabla.

Sada dali je taj kabel od vrjednosti od 5€ usporedljiv sa original USB ili COM Flash/Unlock kablom u tome se ja pitam i cijelo vrijeme trazim dali to nije modificirani kabel eto imam ??? u glavi.

Sta se tice Unlock flash kabela imam neke na lageru....osobito za Samsung.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da se stavi sve na stol...

Uspio sam E720 uz pomoc normalnog USB kabla za E720 flesirat mob sta nisam mogao vjerovat... sad kako i zasto uz usporedbu sa COM port flash/Unlock kablom ist sema.

Daj kabel koji je na usb sam preko Ebay-a narucio sta je prepoznatljivo da je kabel super obican USB data kabel nista posebno.

Uz neke forumase se to proglasilo i eto tako da imas dvije varijante od kabla.

Sada dali je taj kabel od vrjednosti od 5€ usporedljiv sa original USB ili COM Flash/Unlock kablom u tome se ja pitam i cijelo vrijeme trazim dali to nije modificirani kabel eto imam ??? u glavi.

Sta se tice Unlock flash kabela imam neke na lageru....osobito za Samsung.

Eto ja cijelo vrijeme pricam da sam citao na stranim forumima da sa obicnim USB kabelom se moze sve u mom slucaju je SGH-X660 V ! Dok sam na drugim forumima dobivao krive i drukcije informacije !
    Onda su me ljudi s Njemackog foruma uputili obucili rekli tocan postupak i stvarno sam se uvjerio da netreba nikakav poseban kabel ni za Flash ni za UNLOCK!!
    A ja sam skuzio da ovi sto prodaju kablove i razne UNLOCKE lazu ljude i daju krive informacije namjerno!!
    E sad kako stvari stoje s drugim mobitelima neznam nisam profesionalac a ni nezanima me!!
    A sto se tice UNLOCK mreze to radi potpuno bez ikakvog kabela samo upisivanja code broja mobitel vise nikad nije zakljucan niti ista moram pisat ni za ijednu mrezu samo treba pravilno sve upisat po uputama!

Pozdrav!

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Origi kabel E720

Eto ko sto sam rekao, sa origi E720 kabelom nisam cuo price da ide. Hebiga ja sam si taj jeftini kabel narucio preko Ebay-a i mozes flashirat mob i unlock. Sada da mozes sa origi E720 kabelom stvarno to radit to ti nemogu reci jer nisam vidio ili cuo. Imam ta dva razlicita kabel na USB i COM port.

Za ostale Samsung modele je potrebno modificirani kabel...

Btw. svemir je velik i pun novih stvari zato smo tu da naucimo neke stvari...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto ko sto sam rekao, sa origi E720 kabelom nisam cuo price da ide. Hebiga ja sam si taj jeftini kabel narucio preko Ebay-a i mozes flashirat mob i unlock. Sada da mozes sa origi E720 kabelom stvarno to radit to ti nemogu reci jer nisam vidio ili cuo. Imam ta dva razlicita kabel na USB i COM port.

Za ostale Samsung modele je potrebno modificirani kabel...

Btw. svemir je velik i pun novih stvari zato smo tu da naucimo neke stvari...
    Ma za Samsunga SGH-x660V naj obicniji USB kabel 100% ja napravio Flash!!
    Dok su mi govorili da se treba modificirat i slicno ja nista nisam modificirao!
    A ja sam imao INAT jer mi je tip trazio 200 kn za Flash i sam sam sebi reko **** mobitel idem ga ili spalit ili napravit!
    A vidio si ono sto si mi prevodio s Njemackog kako tip objasnjava kako se to radi s USB kabelom za model : SGH-E860V Flashanleitung mit USB-Datenkabel
    Ja sam po tim uputama radio samo umjesto 9+ Power/ON treba stisnut *+Power /ON
    Sve ostalo je isto!

Pozdrav!
    Zadnji uredio Jole911 : 07-04-2006 u 23:31

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I sada mene zanima da li taj software E720XXEE1 kad se stavi u telefon skine onaj T-Mobile brand ili to i dalje ostaje... Zelio bih skinuti s moba taj t-mobile, a da ostane HR meni?

Hvala

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.483
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.483, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima!!!

Evo ja san potpuno novi na forumu, pa iman par pitanja...

Kod mene na mom e720 je starija verzija firmwarea, točnije E720MREF2, ali ima hrvatski i uglavnom bi bia zadovoljan softwerom da nije jedne stvari... Za SMS ton se može izabrat ili melodija ili vibracija, a ne može i jedno i drugo, ili barem ka kod zvonjave vinbracija pa ton. To ne da živcira nego ubija u pojam.
    E sad, zanima me kakva je situacija sa tim zadnjim firmwareom, ima li on tu mogućnost ili je isto ka kod mog. I mogu li se birat neki drugi tonovi za SMS osim ovih tvornički ponuđenih.

Zamolija bi ako neko ima ovaj zadnji firmware da mi odgovori, da ne tražin okolo kabel i radin zbrku a na kraju bude sve ka prije, ili još gore, s*ben mob nizašta.

UNAPRID ZAHVALJUJEN
    Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 06-04-2007 u 14:03

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2007
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.483
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dajte ljudi, ima li neko E720 sa zadnjim firmwareom pa da mi može odgovorit na predhodno pitanje...

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @beg

Za e720 ima modova te fakat ti mogu reći da nećeš moci dobit FW-MOD sa HR jezikom ali budem pitao dali nova verzija developer programa može language resurces izsjeći!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2007
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.483
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Exotica hvala na odgovoru...

Dakle, uopće me ne zanima hrv jezik, može mob bit i bez toga, nije greda, čak mi engleski nekako bolje paše... Mene samo zanima da li ovaj zadnji firmware kojeg se može skinit na netu, a vidin da ga dosta hvale ima opciju da mogu stavit mob da vibrira i da svira u isto vrime kad se dobije SMS, ili eventualno da bude prvo vibracija pa onda ton ka šta je to kod zvonjave. Sa orig softwareom mogu odabrat samo vibraciju ili samo ton, a to je stvarno iritirajuće jer ako nisan uz mob a na vibri je, pojma neman da je stiga SMS, a ako nije na vibri a ja san negdi u gužvi, opet pojma nemaš da si dobija SMS. To je stvarno ogroman nedostatak, pa ako ovaj zadnji E720XEE1 to ispravlja onda bi fleshira mob, ako ne, onda mi se ne isplati ništa dirat.

Uz to, (puno manje bitno, al bilo bi dobro pa pitan čisto radi informacije ako neko zna) ima li mogućnost gledat slike i video na full screen ka kod ovih novih modela.

Eto, ako znaš odgovor, iskreno zahvaljujen...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. promjena ikona na EF81 (korak po korak vodic)
    By such-du in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 14-02-2007, 23:18
  2. Odgovora: 10
    Posljednji post: 12-07-2006, 19:51
  3. sto ce bit sljedeci korak?
    By Franziskaner in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 13-11-2005, 01:48
  4. korak u nepoznato
    By flOoKi in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 05-03-2003, 21:38