Koje su najbolje igre za Pocket PC?
Ja sam nasao nesto na: www.pocketgear.com
To mi je inspiracija za download preko Emule-a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koje su najbolje igre za Pocket PC?
Ja sam nasao nesto na: www.pocketgear.com
To mi je inspiracija za download preko Emule-a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Dobro, dobroIzvorno postao Xzibit
![]()
Inače, stavi si sortirati software (igrice) po ratingu od najbolje nadalje.
MDA Compact IV
ovo su moji favoriti:Izvorno postao Xzibit
1. Atomic Cannon
2. Snails 2
3. Bejeweled 2
4. Tomb Raider
5. Volleyball (by Simbsoft)
6. Argentum: This is War
7. Flux Challenge
8. Bounce Symphony
9. Michael Schumacher Kart 2002
10. Bubble Shooter
Worms World Party 1.03
gfDoom
Amazing World
Spot!
sve raspolozivo na mIRC-u![]()
...racunam na tebe...Izvorno postao SlaWeX
![]()
Za pocetak bi mogao nauciti koristiti mIRC (ako jos neznas), zbilja ce ti biti potreban ako ces od Compacta htjeti napraviti ultimate strojIzvorno postao Xzibit
![]()
Naime kad naucis koristiti mIRC imat ces na raspolaganju DESETKE GIGABAJTA PPC softvera/igra/tema/filmova/knjiga/i jos kojecega. Ako bus trebal savjete za koristenje mIRC-a, samo napisi i poslat cu ti detaljne upute kako doci do #pocketwarez kanala i skidati gige i gige softvera![]()
znam znam koristiti irc... vec puno godina chatam... al u zadnje vrijeme ne bas previse. vec sam downloadao preko irc-a... al ako vec imam tebe... dehehehe![]()
najbolje igreza pocket pc...WARCRAFT 2..age of empires 2...Fifa 2003..Amphilion..Fotbal manager..UFO(odlicna igra)..Arvale...King cross..Recless Thief..
Warring nations..Wormsi...Guardians..Smart tenis...
i ima jos parneda mi se ih nabrajat..ove igre su najbolje tu
ispravak netocnog navodafifa 2002
ne 2003
u biti to su samo u 2d igrice... ima nesto i u 3d?
Definitivno najbolji 3D FPS za PocketPC je Doom (1,2, a 2010 i Doom3Izvorno postao Xzibit
); ali se mora koristiti preko gfDoom emulatora jer emulator Doom4Ce ne valja posto nema full screen landscape podrsku i jos dosta toga. Meni osobno je najljepsa 3D igra za PPC voznja: M Schumacher Racing World Kart 2002. Stari moja ova igra ima grafiku koja se moze mjeriti sa grafikom PlayStation-a (jedinice, naravno ;-). Ako te zanimaju FPS-ovi, onda ce te razveseliti da postoje i Quake te Quake2 konverzije za PocketPC, ali meni ne valjaju jer su kontrole u kur*cu i nemaju podrsku za full screen. Flux Challange je utrka lebdecih vozila (a-la Wipeout) i isto ima odlicnu 3D grafiku. Zatim imas Red Sector, koji je mozda najbolji cistokrvni PPC FPS, ali meni je ipak Doom bolji jer se moze igrati u Landscape modu. Ima jos dosta toga, ja sam najbrojio samo neke, meni znacajnije 3D igre.
Ako te zanima kako izgleda koja igra skoci na:
ht***tp://www.clickpocketpc.com/pocketpc_main.htm
tu imas podjelu igara prema zanru, opise i screenshotove
meni je nabolja igra wc2carska.samo dok bljis u taj ekran recimo pol vure ili vuru
onda ti se jako vrti...ali jaaakooo
*ebes ti wc2... ja sam sad trenutno na pravom wc-u
maxadsl + wireless lan rocks!
lol![]()
LOL, na WC ides sa svojim notebook-om, sta ces tek raditi sa svojim Compactom... pod tus skupa? ;-)Izvorno postao Xzibit
![]()
Saznat ces kad ga budem imao u rukama!A do tada smrk smrk! JOJ MORAM IZDRZATI JOS TJEDAN DANA! GRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....MDA COMPACT....
![]()
malo stara tema i sorry što je izvlačim ali ovdje su samo dvojica napisala koje su im najbolje igre i to je bilo dosta davno. sad me zanima koje su sad najbolje. napišite bar najboljih 5 ako ne i 10![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
A cuj, te igre koje smo nabrojali su jos uvijek aktualne. Od igara koje su izasle van, od onog doba, bih jos mogao izdvojiti sljedece:Izvorno postao zvijerka
1. Obulis i Obulis: The Second Epoch - igre za poludit, must have na kvadrat
2. Girders
3. Pocket Elma
4. Enslave
5. Curse of the Pharaohs
6. My little Tank
7. Einstein
8. Yeti 3D
9. Naval Conflicts
10. Pocket Mini Golf 2
11. Return To Mysterious Island
Sve nabrojeno mozes naci koristeci mIRC ili na pxdxa.com.
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
ej mozes ovu prvu uploudat? htel bi ju probatIzvorno postao SlaWeX
thx
Nobody dies virgin ,Life FUCKS everybody
Evo samo za tebe frisko je uploadan na rapidshare Obulis: TSE i pockepc-world.com ce imat ekskluzivu sa ovom fantasticnom igrom.Izvorno postao Betmenko
![]()
A i vi ostali koji zelite igrati ovu cool igru, svratite do betmen(k)ove stranice i skinite ju (samo 1.4 Mb).
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
cim city 2000
age of empires gold edition
warcraft 2
i naravno snes emulator i gba emulator[final fantasy
]
slozil si warcraft 2?Izvorno postao domba
Nobody dies virgin ,Life FUCKS everybody
Bookmarks