Ajooooooooj pa to nije normalno!
Idem ja na banku podic 2600 kn za kupiti Compact-a (tarifa 60 - ugovor 24 mj.). Dodjem u T-Centar (nakon 5-6 puta sto sam bio ih daviti za sve moguce gluposti i detalje) i zenska mi kaze: "Ti je problem doci u ponedeljak?"
Ja sam htio p*pizdit...
Ona kaze: "Znas, posto sad renoviraju T-Centar, su nas stavili da radimo u ovu rupu pa nemamo fotokopirku (odnosno ne radi) pa i program na computeru steka..." I jos: "Zao mi je, danas necemo nikako moci napraviti nista...".
A ja bjesan, smireno kazem: "Ok, u ponedeljak u 8:00 (osam nula nula) sam ovdje" .
Ona: "Ok, spremit cu ti sve papire tako da cemo odmah u 8 sati rijesiti"
Kasnije ja izadjem i zovem starog sto je isao u Rijeku. Mu objasnim situaciju i on meni kaze: "Evo, upravo sam ga imao u rukama i malo kopao po njemu (Compact-u). Super je! Oces da ga ja kupim ovdje? Imaju ih oko 5 ili 6 komada... Imao sam u ruci i MDA 3, onaj jaci, veci i sa tastaturom."
Ja njemu: "Ok, kupi ga. Proci cu ja u T-Centar im reci da ga ne kupujem vise kod njih..."
I tako sam ucinio... Otisao sam do T-Centra i rekao da mi ga stari kupuje u Rijeci... Kratko i jasno. Da mi je zao sto sam ih davio al da mi je trebao danas, najkasnije sutra jer u ponedeljak mi pocinju predavanja...
Sad cekam da mi se vrate starci iz Rijeke... Joooooooooj poludit cu!
Aj decki (i cure, ako ih ima) idem ja na kupanje... Brrrr more ima 20°C... Cu se smrzut?
Pozdrav svima!![]()
![]()
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks