Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 52

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

= Citat = Izvorno postao SlaWeX
    SPB Pocket Plus je odlican soft, ja ga korisim u kombinaciji sa Wisbar Advance-om i ova kombinacija je prava bomba! Nazalost, ne mogu slati attachmente ne forum, ali ako zelis mogu ti poslati sliku svojeg today screena na news-e (hr.comp.rucna-racunala.binaries), ili na mail pa ti vidi kako to lijepo izgleda.
    Posalji na marko.urbac@gmail.com . Fala ti sunce

= Citat = Izvorno postao SlaWeX
    DA! DA! DA! Sve se moze promjeniti kako ti zelis bez promjene softa! Ja sam promjenio i defaultni boot screen, i today temu, i dialer skin, i skin qwerty tipkovnice i taskbar skin, ma sve se to da fino customizirati, pa ipak su to Windowsi
    Ammm onda cu promjeniti sve kao sto si ti napravio, bez upgrade-a software-a.
    Meni su potvrdili da MDA Compact koji mi je rezerviran u T-Centru u Umagu ima firmware ver. 1.06... Al ipak T-Mobile boje su uzasne!
    Morat cu ga odblokirat. Oni ce mi poslati kod kad ga kupim (citaj: kad im posaljem scan racuna) osto imam VIP karticu...

Jel se postavke za MMS/GPRS (itd) mogu i manualno podesiti na VIP?
    HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Poco F3
    Godina
    43
    Bodovi
    14.594
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.594, Nivo: 29
    Bodovi: 14.594, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Xzibit
    Posalji na marko.urbac@gmail.com . Fala ti sunce

Ammm onda cu promjeniti sve kao sto si ti napravio, bez upgrade-a software-a.
    Imas sve moje preporuke! Upgrade softa napravi samo ako ce te nesto ozbiljno zaj*ebavati! Mail sam ti poslao; hvala na zahvali

= Citat = Izvorno postao Xzibit
    Meni su potvrdili da MDA Compact koji mi je rezerviran u T-Centru u Umagu ima firmware ver. 1.06... Al ipak T-Mobile boje su uzasne!
    Morat cu ga odblokirat. Oni ce mi poslati kod kad ga kupim (citaj: kad im posaljem scan racuna) osto imam VIP karticu...

Jel se postavke za MMS/GPRS (itd) mogu i manualno podesiti na VIP?
    Da naravno, postavke se stvaraju na slican nacin kao da pravis konekciju u PC Windowsima. Trebat ces imena servera i jos par sitnica; ja sam T-Mobile user pa neznam VIP postavke, ali sigurno ima na forumu masa ljudi koji ci ti rado pomoci sa postavkama

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove