Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 82

Threaded View

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @XLR8R Maticna koju imam je Epox 8RDA 6+ PRO, a sto se CPU coolera tice, on je uistinu silent, i kada je kuciste zatvoreno gotovo da se i ne cuje van, tako da sa njim nema problema.

@gog kako i kazes mislim da su mi "bolne" tocke sto se buke tice upravo chipset fan i fan na grafickoj! Sve ostalo i nije tako bucno, a i sa jednim potenciometrom, tipa ovaj kakav sam namjerio kupiti, lako bi se to i jos malo stisalo!

Oko rijesenja na grafickoj se dvoumim. Imam side fan na kucistu koji "obradjuje"i graficku, drugi 90 mm side fan je na drugoj strani kucista i upuhuje zrak na hardove. 120 mm je na stražnjoj strani! Ne znam da li bi stavio pasivca ili neko aktivno hladjenje tipa ovo koje je predlozio XLR8R. Pored navedenoga sto je OVO i gdje bi se to trebalo montirati? Ako na graficku, nije mi jesno kako.

Sto se rijecenja za chipset tice niti tu nisam siguran! Pasivci...koji tocno gog...!

Hvala svima na savjetima!

BTW nakon cijaloga dana i noci rada racunala u srednjem operecenju temp. su ovakve:

CPU 47
    SYSTEM 35
    GRAFICKA 50
    Zadnji uredio Bimbi : 17-09-2005 u 17:40

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove