Pa tel. mozes kupit bez kamere i sa kamerom sta tu moze biti sumnjivo ako je jeftin kupuj.
nasao sam T300 bez kamere prilicno povoljno. nije na crno vec u prodavnici, ali je bez kamere.
da li vam je ovo sumnjivo? ja sam do sada vidio t300 samo u kompletu sa kamerom. mogu li kupiti ovaj mobitel bez straha da se radi o nekim cudnim kombinacijama mobaca, preradjenim i sl.
da li se t300 prodaje i kao odvojen?
Pa tel. mozes kupit bez kamere i sa kamerom sta tu moze biti sumnjivo ako je jeftin kupuj.
Ako si gladan pojedi nesto
a gdje si to vidio??
Sumnjam da je telefon 'prerađivan' i slično ali i ja sam ih do sad viđao u glavnom u kombinaciji s kamerom. Može biti da je to jedan od onih dućana koji prodaju nove telefone s natpisom D2, Vodafone, Omnitel... u principu dućan na sivo... daju ti garanciju ali pravo na nju možeš ostvariti donošenjem telefona samo u taj dućan a ne direktno preko EM-a.
Moguće je da je taj dućen nabavio telefon s kamerom pa ih razdvojeno prodaje da bi više zaradio... ako npr. njih sve zajedno košta 1800 kuna, oni telefon prodaju za povoljnih 1500 kn a kameru za 1000 kuna...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks