..kolko ja znam moraš biti viponline da dobiš dnevno 15 besplatnih poruka,ako si to mislio!![]()
el mi moze neko dat tocan link di se treba ono prijavit az VIP besplatne poruke ... zludit cu ovak nikak e mrem nac,
idem na www.vip.hr i neznam kaj bi tam trazi me lozinku i pass i ja to enmam nekak i nemam ju di nabavit.
de pomoc
eh da zaboravih rec ; nezelim nikakvu VIP online funkciju da idem an net prek VIPA.a nene to necu.
..kolko ja znam moraš biti viponline da dobiš dnevno 15 besplatnih poruka,ako si to mislio!![]()
da , to sam valjda mislio , nisam znao da treba bit vip online , uostalom imas neodgovoren PM ... it would be niceIzvorno postao lili
![]()
Dovoljno se samo registrirat da dobiješ korisničko ime i lozinku. Ne moraš se spajati preko VIP-a da bi koristio besplatne poruke.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni kaze ovo:
Nešto nije u redu s Vašim VIPme korisničkim brojem telefona. Molimo nazovite Službu za korisnike na 091 77 00
dali treba tamo stavit DA ili NE kad pita dal zelim jedan racun za sve?
...DA ako želiš da ti se skida (ako ideš preko Vipa) sa računa , iliti Vip.salda... ako NE, onda posebno obnavljaš Vip online račun (preko bonova)...Izvorno postao igl
...ili jednostavnije, izaberi DA...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam ovo rjesio , jedna dobra dusasa foruma mie posudila pass i username
odlicno sad si naruci 50 melodija i slikica. taj pass nije samo za online nego kontrolira VIPme racun
dobar grah daleko se čuje
a shit ... ugl onaj ko mi je dao pass , nek zna da necu ja sad to zlorabit ... imam i ja tak jedan akaunt na SIMPA moje poruke , moze se slat sms i MMS i icu minis..
nek taj zna da treba promjenit pass što prijeIzvorno postao Gruntovčan
![]()
Bookmarks