+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 113

Hybrid View

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @wb
    nisam svrstao automatski sve ljude u tu kategoriju nego kažem da b&o ima proizvode vrijedne hvale i poštovanja kao npr. njihovi televizori,s kojima sam dolazio u kontakt (kada napominješ da ne sudim ono što neznam) i svi koje sam vidio imaju izvrsne performanse (plazme sam nažalost samo vidio na izlaganju na sajmu pa nemogu za njih ništa tvrditi),sliku,bla,bla....dakle, point is da rade uređaje koji mogu opravdat recimo to večim djelom cjenu,ali imaju mnogo "uradaka" koji bi se trebali prodavat samo zahvaljujuči svome imenu,i onda nabe običnom telefonu cijenu od 1k eura,...a firma reputacije kao b&o si nebi smjela dozvolit da se i jedan takav uređaj prodaje pod njihovim imenom jel nemože postajati takav kontrast u proizvodima koje rade (jedno valja, ima astronomsku cjenu,drugo vrijedi ko kila bakra pa ima opet astronomsku cjenu) jel automatski kaljaju svoje ime,barem u očima mene kao velikog ovisniku o tehnikalijam koji če npr. prije kupit ht sustav u vrijednosti skupljeg auta nego sam auto.Nemoj ovo shvatit kao prepucavanje ,samo ti želim pokazat svoj stav prema tome,bio on kriv ili ne.

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    @wb
    nisam svrstao automatski sve ljude u tu kategoriju nego kažem da b&o ima proizvode vrijedne hvale i poštovanja kao npr. njihovi televizori,s kojima sam dolazio u kontakt (kada napominješ da ne sudim ono što neznam) i svi koje sam vidio imaju izvrsne performanse (plazme sam nažalost samo vidio na izlaganju na sajmu pa nemogu za njih ništa tvrditi),sliku,bla,bla....dakle, point is da rade uređaje koji mogu opravdat recimo to večim djelom cjenu,ali imaju mnogo "uradaka" koji bi se trebali prodavat samo zahvaljujuči svome imenu,i onda nabe običnom telefonu cijenu od 1k eura,
    Napisao sam da si sve kupce B&O proizvoda svrstao u jednu skupinu zbog ovog što si napisao (quote dolje), a tu ne vidim da si ih razvrstavao po tome dal kupuju ovo ili ono od B&O:
    b&o kupuje iz razloga da bi se kao takav imao i pokazivo ili iz razloga da zadovolji osobne probleme i frustracije samog kupca koji možda ima i komplekse pa se na taj način lječi...
    (kada napominješ da ne sudim ono što neznam)
    Ovo sam napisao jer si usporedio zvuk B&O MP3-playera sa zvukom jednog Sennheiser-a... Po tome nisam siguran da si uistinu čuo svojim ušima da li neka razlika postoji ili ne...

Nemoj ovo shvatit kao prepucavanje ,samo ti želim pokazat svoj stav prema tome,bio on kriv ili ne.
    Ma kakvo prepucavanje, ovak i onak ja nisam nikakav zagovornik B&O, ali uživam u argumentiranoj raspravi...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Mobiteli u . .. .
    By Jamal in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 29-11-2002, 19:25

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove