@wb
nisam svrstao automatski sve ljude u tu kategoriju nego kažem da b&o ima proizvode vrijedne hvale i poštovanja kao npr. njihovi televizori,s kojima sam dolazio u kontakt (kada napominješ da ne sudim ono što neznam) i svi koje sam vidio imaju izvrsne performanse (plazme sam nažalost samo vidio na izlaganju na sajmu pa nemogu za njih ništa tvrditi),sliku,bla,bla....dakle, point is da rade uređaje koji mogu opravdat recimo to večim djelom cjenu,ali imaju mnogo "uradaka" koji bi se trebali prodavat samo zahvaljujuči svome imenu,i onda nabe običnom telefonu cijenu od 1k eura,...a firma reputacije kao b&o si nebi smjela dozvolit da se i jedan takav uređaj prodaje pod njihovim imenom jel nemože postajati takav kontrast u proizvodima koje rade (jedno valja, ima astronomsku cjenu,drugo vrijedi ko kila bakra pa ima opet astronomsku cjenu) jel automatski kaljaju svoje ime,barem u očima mene kao velikog ovisniku o tehnikalijam koji če npr. prije kupit ht sustav u vrijednosti skupljeg auta nego sam auto.Nemoj ovo shvatit kao prepucavanje ,samo ti želim pokazat svoj stav prema tome,bio on kriv ili ne.

Odgovori uz citat

Bookmarks