+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 113

Hybrid View

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onaj tko če kupit ovaj telefon kupio bi i bananu za 1k eura da na njoj piše b&o
    ne poričem da je b&o tokom svog postojanja imao kvalitetna rješenja,čak i inovacija,što apsolutno nebi smjelo imati veze pri pogledu na svaki novi njihov uradak,koji bi se trebo gledat zasebno a ne po logu b&o pri čemu mnogima od vas vidim budi strasti i emocije
    ...nisam rob imena,dovoljno sam ovisan o tehnikalijama koje svojim mogučnostima i performansama zapanjuju i pljene poglede (što mi je totalno nebitno ali spominjem iz razloga jel se b&o kupuje iz razloga da bi se kao takav imao i pokazivo ili iz razloga da zadovolji osobne probleme i frustracije samog kupca koji možda ima i komplekse pa se na taj način lječi...jel drugačije se nedaju opravdat stvari tipa kromiranog mp3 playera( za 5,5k kuna), bez ekrana kapaciteta 128mb,zvuka kao jedan sennheiser za 300-400kn,i sličnih idiotarija)
    Zadnji uredio sodom : 10-10-2005 u 12:25

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    onaj tko če kupit ovaj telefon kupio bi i bananu za 1k eura da na njoj piše b&o
    ne poričem da je b&o tokom svog postojanja imao kvalitetna rješenja,čak i inovacija,što apsolutno nebi smjelo imati veze pri pogledu na svaki novi njihov uradak,koji bi se trebo gledat zasebno a ne po logu b&o pri čemu mnogima od vas vidim budi strasti i emocije
    ...nisam rob imena,dovoljno sam ovisan o tehnikalijama koje svojim mogučnostima i performansama zapanjuju i pljene poglede (što mi je totalno nebitno ali spominjem iz razloga jel se b&o kupuje iz razloga da bi se kao takav imao i pokazivo ili iz razloga da zadovolji osobne probleme i frustracije samog kupca koji možda ima i komplekse pa se na taj način lječi...jel drugačije se nedaju opravdat stvari tipa kromiranog mp3 playera( za 5,5k kuna), bez ekrana kapaciteta 128mb,zvuka kao jedan sennheiser za 300-400kn,i sličnih idiotarija)
    Ne smatram da B&O kupuju "kopleksaši i frustrirane budale". Ovdje si malo pretjerao. Onda bi to tako mogli reći i za svaku bogatu osobu koja si kupi dijamantu narukvicu ili Breitling čuku! Ili Bentley. A mogu se jednako tako prevesti od točke A do točke B sa javnim prijevozom. Ne, nije uopće u tome poanta.
    Ako ćemo tvojom logikom, svi bogataši su iskompleksirane budale koje liječe svoje frustracije čim kupe nešto što si običan puk ne može priuštiti.

Da se razumijemo, nisam pobornik B&O-a, nit imam išta od njih. Ali logika ti ne valja.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Onda bi to tako mogli reći i za svaku bogatu osobu koja si kupi dijamantu narukvicu ili Breitling čuku! Ili Bentley. A mogu se jednako tako prevesti od točke A do točke B sa javnim prijevozom.
    gledaj, ni ovo tvoje vodu ne drži,
    a ja sam krenuo oštro iz razloga jel nemam poštovanja prema politici koju vodi b&o
    stvar je jednostavna, ovaj mobitel nema ništa novo,mogo bi čak vezat paralele sa nekim samsungima ili n3650,a cjena ostaje u skladu sa b&o standardima

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...Složila bi se sa Sodomom!
    Kaj se tiče b&o prije jedno 20godina kad sam vidla u nekom filmu liniju sa cd,rekla sam da imam love kupila bih to,jer je bilo to nešto što drugi nisu imali(dizajn,samo si prošo rukom ,otvorilo se,ma mislim ludilo)a sad je to sve normalno i svi to manje više imaju.Tako da je cijena pretjerana!!!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i opet se ne slazem,ali je jasno da se o ukusima ne raspravlja.sve sto vrijedi ima svoju cijenu,bio to B&O,ferrari ili cartier.da imam viska love,ne bi se razmisljao.

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    gledaj, ni ovo tvoje vodu ne drži,
    a ja sam krenuo oštro iz razloga jel nemam poštovanja prema politici koju vodi b&o
    stvar je jednostavna, ovaj mobitel nema ništa novo,mogo bi čak vezat paralele sa nekim samsungima ili n3650,a cjena ostaje u skladu sa b&o standardima
    Reko bi da drži vodu... Recimo nema niti Breitling Hercules ništa što ne bi imala jedna Festina ili Citizen. Sve čuke pokazuju točno vrijeme, imaju štopericu... Ali jedan košta šesteroznamenkastu cifru, a drugi ne. Isto tako nema niti Bentley ništa novo u usporedbi sa recimo Audijem A6. Pa ipak cijene su drukčije. Ali ja u svojoj ludosti imam neki laaaagani filing da neke razlikice među njima ipak postoje. Makar se ne radilo o tehnološkim inovacijama ili kakvim novotarijama.

Isto je sa B&O. Ne mora imati ne-znam-kakve novotarije da bi bio, kako BD kaže, dva koplja ispred.
    Takve stvari sa takvim cijenama jednostavno MORAJU postojati. Jer postoji i klijentela koja si ih MOŽE priuštiti. A to ih ne čini odmah 'frustriranima i kompleksašima', kako ti tvrdiš. Ne, samo bogatima... To im treba zamjeriti? Jal...

Budimo malo iskreni i maštoviti pa se stavimo u poziciju nekog bogataša. Nema te osobe među nama koja ne bi imala neku skupu i fancy stvar, hi-fi sustav od 50k eura ili skupi automobil, da zarađuje milijune. Ne mora se tu onda raditi o B&O, može to biti bilo što drugo (skupo, a jednako funkcionalno kao nešto daleko jeftinije), pa bi tako svakog mogli smjesit od u kategoriju 'frustriranih kompleksaša'. Druga je stvar ako to kupuje netko tko nema ni za platit režije doma... Ali ti si automatski sve ljude koji kupuju B&O svrstao među njih.

I za kraj, nemoj suditi dok nisi probao.
    Zadnji uredio whiteboy : 11-10-2005 u 16:42
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91