Ali izmedju Ferarrija i 5 puta jeftinijeg sportskog auta itekako osijetis razliku, dok se izmedju B&O i 5 put jeftinijeg sonija ne bas toliko!!!!!
Ja se nebi složio s time da se radi o preseravanju...to je jednostavno dio onoga kaj te čini pripadnošću određenoj stepenici društva, u ovom slučaju jednoj od najviših...to je isto kao kad netko vozi Ferarri ili ima jahtu od 20-30m...ako imaš para, tu nema ničeg negativnogIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Bom Chicka WahWah
Ali izmedju Ferarrija i 5 puta jeftinijeg sportskog auta itekako osijetis razliku, dok se izmedju B&O i 5 put jeftinijeg sonija ne bas toliko!!!!!
e pa usporedba B&O i Sonya je smijesna.ipak je Sony proizvodjac elektronike za siroku potrosnju iako uopce nije los.
O Sonyju nemam neko dobro mišljenje. Samo negativna iskustva dosad
B&O je stvar vrhunskog designa, izuzetne kvalitete. Prestiža. I to velikog. Vrh gornje klase. I toliko i košta.
Stara je fora bila sa RollceRoyce autima: kad si ga kupio, dok si bio pod garancijom (a koja je dugo trajala), oni su po prijavi kvara dolazili do tebe. S helikopeterom iz Engleske, ako nisu imali niti jedan bliži servis. JEr isu htjeli da itko prčka po njihovom tutaču.
Da se razumijemo, ja nemam para za B&O. Ali da imam, vjerujem da bi kupovao. A to "da imam" bi značilo nešto tipa "zarađujem 20-25k mjesečn", pa onda "imam stančugu od 300m2", zatim "imam gradski auto i jedan za duža putovanja" i k tome "imam šesteroznamenkastu cifru na računu kao "lovu za trošit". E onda bi se i na B&O moglo trošit lovu.
Ovo kaj NeReD veli, otići živjeti u neku normalnu državu, to stoji - sad. Da zarađujem kako gore piše, onda mi u RH ništa ne bi falilo. Očito![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
S tim se nebi složio...tko se kuži u te stvari (a bogme tko se baš i ne kuži) itekako bi osjetio razliku...Izvorno postao kresoml
Bom Chicka WahWah
evo jedan od prvih pokusaja B&O da napravi mobitel! hehe
ovo su napravili u suradnji sa Ericssonom:
![]()
ovo više liči na erikson nego na b&o,možda su samo stalak dizajnirali
btw. nijihove stvari me najmanje privlače,tokom godina imali su neke zanimljive projekte ali večinom mi se nesviđa njihova politika,a kad prolazim pokraj dučana nemogu a da se ne nasmijem na tip ljudi koji razmatraju kupiti ili ne mp3 player od 128mb za 5500kn zato da se osječaju dobro znajuči da nose b&o u đepu
LOL kakav ljudi Ericsson, vjerojatno niste vidjeli Ericssonove telfaseto je Philips.
![]()
![]()
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 27-09-2005 u 10:17
dobar grah daleko se čuje
hehehe it was a looooooooooooooong time ago...![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Čekaj, je li ti neki budući model ili neki koji je odavno izašao? Ako je ovo prvo, onda se moram zahihotati... i jako začuditi.![]()
ma ne, to sam izvukao sliku mobitela iz neke '94-'96...
a evo ga i Bang & Ericsson
![]()
![]()
Al to je nešto predpovijesno, ne?
PA ne misle valjda s takvim designom izletit na tržište? To bi bilo čisto samoubojstvo, s predumišljajem i iz zasjede.
pa to je istina da je strao. B&O je plasirao samo 4 modela telefona. ova dva (ericsson i Philips ) su zadnji. Nakon toga su se ostavili čorava posla.
I see.
A valdja se neće opet prosr*t- bar se nadam...
kazu da ce vec ove godine izac na trziste:
LINK
sve sto mozemo ocekivat od ovog mobitela:
1. precijenjenost sa upitnim funkcijama i dizajnom
2. ovo prvo ali sa prihvatljivom cijenom
3. nezamislivo lijep, mozda "masterepiece", bez obzira na cijenu
vidjet cemo sto ce bit istina...
Zadnji uredio cime : 02-10-2005 u 19:05
Mislim da "LINK" ne radi![]()
dizajn kako kome cjena visoka ali vrhunska kvaliteta je zagarantovana
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
a valjda sam nesto izje... probao sam potrazit opet link, ali sam izbrisao last visited pages, pa nis od njega, sorry...Izvorno postao BlueDevil
B&O ponovno među proizvođačima mobača!?
pa to je fantastično. mislim, sigurno neće biti
ništa od kupovine ali mi je zbilja jako drago.
B&O mi je u srcu i sve šta izbaci obori me s nogu.
nadam se da će biti ljepši od VERTU_ovih modela.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
evo sad malo žestokoga.
Ljudi nemojte gnojiti s B&O kak je to super i vi bi si to kupili i neznam kaj.
za to se treba treba imati plača od 20.000 kn i ne imat se djece da ona nebi slučajno kaj potrošila.
Pa DECT od 6000 kn kupiti i dat za njega 1,5-2 prosječne plače i uživat u njemu.
Da meni je isto drago kaj ce izabcit telefon al necu po njega u ducan.
Vrhunska kvaliteta je i Jaguar pa ga u HR pa ga svi ne puše.
Ja skupljam sad lovu sa B&O peć na drv i grijat ču se najbolje ako ne i najljepše.
pa mozemo valjda malo sanjariti.![]()
Ako nešto košta 5 ili 6 somova kuna, onda treba imati od prilike proporcionalno toliko više funkcija od nekog "običnog" dect telefona, a ne da tu cijenu opravdava smo ime. Kod takvog proizvoda ti u 80% te cijene plaćaš samo ime, odnosno brand, a ne nekakvu nadmoćnu kvalitetu.
čim dobijem sedmicu na lotu eto mi B&O u đepu !!!
![]()
![]()
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
a odakle mu dobro ime ako ne od kvalitete i inovativnosti?
Bookmarks