Ili je to 511? Ova dva modela su toliko slicna da nemam pojma sta sam gledao u prodavnici?
Ima li neko iskustva sa ovim mobitelom? Onako generalno: prijem, kvalitet i jacina zvuka, baterija, softver, pouzdanost, prednosti i mane, odnos kvalitet-cena, alternativa.
Ili je to 511? Ova dva modela su toliko slicna da nemam pojma sta sam gledao u prodavnici?
Ma kanta jedva sam ga prodo OT 511
Ako si gladan pojedi nesto
Slobodno ispunite anketu![]()
Znaci ne kupiti.
Hm, zaključivati na osnovi jednog (subjektivnog) korisnika nije baš... Ja ću ostati suzdržan, ali 525 koliko sam vidio je stvarno OK. Ali pošto ga ne koristim svakodnevno, ne bi htio izmišljati. Znam jedino da je 715 odličan mobitel (ja sam ionako još jedan subjektivni korisnik)![]()
Za te novce nečeš naći ništa povoljnije...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Općenito, mobitel manje ugledne tvrtke nije dobro uzimati ako ga ne uzimaš na duže staze jer ćeš ga teško prodati. A to ti je nimda i spomenuo.
što se tiče ostalog; Alcateli su poznati po dobrom prijemu, nisu nepouzdani (u prijevodu - pouzdani kao i svaka tehnička roba), softver (meni) ima najbolji koncept, sve je nekako logično raspoređeno. Na tebi je odluka. A o 525 ti ne mogu ništa konkretno reći, nažalost.
525 ima jako mali ekran.užas!srećom ima funkciju zoom pa si možeš birat veličnu prikaza na ekranu.i popravili su onaj đojstik s 511.sada je super.mobitel je okej,kao i cijena.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Koji to jeftini mobitel ima velik ekran?
[B]Ericsson T65Poslao: vanja
Koji to jeftini mobitel ima velik ekran?
sori,al ovaj na 525 je najmanji ekran koji sam ikad vidio!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
I ERICSSON T 66 IMA VEOMA MALI EKRAN
r520 erikson
Ok, t65 je ipak malo jači model. 525 se može uspoređivati sa r600.
A r520 tek nema veze sa ovom klasom telefona (kad je tek izašao nije baš koštao malo). Onda bi se tu puno telefona moglo svrstati (7110, r380...).
Ono što želim reći da se ne može očekivati od mobitela da bude i jeftin i nabildan opcijama. Naravno da bih i ja to želio, ali ne ide![]()
Sad ce svadja
Tu smo da diskutiramo, ne?
Ne se svađat![]()
Pogledaj malo na Sony Ericsson modele...t300!
A najmanji ekran ima Ericsson T10![]()
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
Bookmarks