1.03 je vjerojatno najstarija verzija. Koliko se sjećam, zadnja vrerzija je 3.0 ili 3.x. I da, FS Caller ima prilično lošu sliku. Probaj SmartCom.
Imam FS caller najnoviji 1.03 valda...
no svi oni imaju tak ruznu sliku kad se pojavi prkeo cjelog ekrnaa, mislim rezolucija te slike je ocaj...
jel netko zna neki bolji program?
1.03 je vjerojatno najstarija verzija. Koliko se sjećam, zadnja vrerzija je 3.0 ili 3.x. I da, FS Caller ima prilično lošu sliku. Probaj SmartCom.
ma mislio sam na 3.04, sad sam pogledo to imam ali svedno je isto ocaj zivi.. taj smartCom.. jel to ista stvar ili neso drukcije? ajd probat cu...
Funkcionira slično, samo što i za poruke ti prikazuje sliku pošiljaoca. Meni je to radilo jedino sam 1.01 ili 1.02 verzijama, ali mi je nakon par tjedana prestala raditi. Valjda je bila loše krekirana, pa sam se morao vratiti na 1.0 verziju. Ali, u svakom slučaju je bolji program od FSCallera. Imaš na dotsis-u.
imam 1.0 verziju, da tu probam ili da odma oderem na 1.02..
Probaj 1.02, ali mislim da će ti nakon par tjedana prestati raditi, odnosno, nakon pokretanja aplikacije, sama će se gasiti nakon 10-ak minuta. Probaj, a kad prestane raditi, stavi verziju 1.0.
jel zas nesto za onaj moj drugi problem... s Call couterom, pogledaj treat novi isto...
Bookmarks