Nije los program ali glupo je sto sto samo otvara audio video i picture folder da moze da otvara sve bilo bi do j*ja ali ovako neverujem da cu ga ikad koristiti.
Soft je freeware, a autor debelo upozorava da treba pazit šta se radi.
Soft u originalu služi da bi sedebrandirao mob, tj. da se makne onaj "Vodafone" s desne tipke moba. Ali soft može i puno više - kao što piše, pokazuje cijeli filesystem moba, tako da se može kopat/brisat/kopirat po /a/ ili /a/mobile/audio/ itd.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nije los program ali glupo je sto sto samo otvara audio video i picture folder da moze da otvara sve bilo bi do j*ja ali ovako neverujem da cu ga ikad koristiti.
Eeee, na tome radimo
Baš ga pokušavam rastavit pa da se može i ostalo gledat. Uz malo znanja (i puno sreće)...
Nadam se da ces uspeti to bi bila dobra stvar![]()
kaj time dobivam?pa ionak mogu brisat sva sranja i onak normalnim nacinom prek moba
radije nek neka dobra dusa (blueDevil recmo)napravi Java app da se moze blokirat odredeni broj - poruke i pozivi.
hmda.
To za brisanje necu ni da raspravljam posto i sam znas da nije tacno.Izvorno postao Gruntovčan
A sto se tice blokiranja to moze vec da se uradi,ali ako mreza podrzava.Znam jednog decka koji to ima ukljuceno u nekoj starijoj motoroli(verovatno onda moze i u ovim novijim) nikad me to nije interesovalo pa ga nisam ni pitao kako je to uradio,ali videcu ovih dana da ga pitam kako je to namestio.
Ma nemam ti ja pojma o JAVA programiranju... samo decompiler, pa gledam po kodu i tražim nešto gdje bi se dalo definirati koje fileove prikazuje... ništa fancy, čisto ovak, za dušu.
e daj pliz to pogledaj!!Izvorno postao JA_SAM
ajd ak ti nie problem![]()
Vazi cim ga vidim pitacu pa javim.
ok fala ti
Bookmarks