Prikazujem rezultate 1 do 25 od 68

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja i dalje koristim VoipBuster, ali samo s moba jer s kompa mogu poslati samo par poruka prije nego me bloka, a s moba i 20-ak, pa mijenjam acc svaki put kad stari bloka. Najveća pogodnost je što mogu registrirati svoj broj, pa ne se ne moram potpisivati (to treba autorizirati unošenjem koda iz SMS poruke, pa se ne može zlorabiti).
    Još ima jedno ograničenje, a to je da acc mora imati barem jedno slovo. Sestru sam sprda tako što sam otvorio acc (ako je njen broj 09xxxxxxxx) O9xxxxxxxx (primjetite razliku između 0 i O) i poslao joj poruku "Zdravo ja!". Caka je da se na mobu ne primjeti razlika između O i 0, pa joj je izgledalo kao da joj je došao s njenog broja (jedino je problem što imenik pravi razliku).
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MrBlc Pregledaj post
    Ja i dalje koristim VoipBuster, ali samo s moba jer s kompa mogu poslati samo par poruka prije nego me bloka, a s moba i 20-ak, pa mijenjam acc svaki put kad stari bloka. Najveća pogodnost je što mogu registrirati svoj broj, pa ne se ne moram potpisivati (to treba autorizirati unošenjem koda iz SMS poruke, pa se ne može zlorabiti).
    Još ima jedno ograničenje, a to je da acc mora imati barem jedno slovo. Sestru sam sprda tako što sam otvorio acc (ako je njen broj 09xxxxxxxx) O9xxxxxxxx (primjetite razliku između 0 i O) i poslao joj poruku "Zdravo ja!". Caka je da se na mobu ne primjeti razlika između O i 0, pa joj je izgledalo kao da joj je došao s njenog broja (jedino je problem što imenik pravi razliku).
    meni je prije mjesec dana prestao slati, tj. koji god acc napravim, nece radit, a sve su mi postavke pravilno unesene u mobu, ali probat cu opet sad

Slične teme

1. Odgovora: 5
    Posljednji post: 25-06-2005, 00:23
  2. Odgovora: 5
    Posljednji post: 16-04-2005, 14:34
  3. Odlazne poruke
    By Gyzmo in forum Općenito
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-03-2005, 23:48
  4. SL 55 ton poruke
    By Stinky in forum Siemens X5x
    Odgovora: 2