Mogao si ubaciti i P900 kojemu je u oglasniku znatno pala cijena...tada mislim da nebi bilo puno premišljanja...
Dakle imam jednu MPX200 sa metalnim kućištem, i nakon dugog nagovaranja, jedan lega me je uvjerio da ju prodam...
sad me zanima koji od ovih mobova je dobar da ga kupim...
SX1 je zanimljiv, 6600 je lijepa, a P800 mi je isto OK...
sad koji od tih je najbolji ili koji vi savjetujete da jos ubacim u konkurenciju...
Mogao si ubaciti i P900 kojemu je u oglasniku znatno pala cijena...tada mislim da nebi bilo puno premišljanja...
Bom Chicka WahWah
Aj pogledaj koje mobitele imam... (tamo lijevo ispod avatara)
Pa to sam vidio...al mi je čudno ak već imaš P900, kaj će ti P800![]()
Bom Chicka WahWah
Ni meni to nije jasno. I što će ti toliki mobiteli?
covjek ih valjd zeli isprobat. i da moze rec imo sam gaIzvorno postao frish-KI
![]()
Resistance is futile. You will be assimilated!
6600 je zakon.... kakav p900!!!?
EJ momak, ako ti tipkovnoca ne smeta, uzmi SX1 nećeš pogriješit to ti garantiram, ja ga imam već neka 4 mjeseca i savršeno sam zadovoljan.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Meni nije problem veličina mobitela...
nego, recimo, ja imam trenutno 3 moba koja koristim... V525,P900 i MPX200 SE
i uglavnom motorolu koristim kad idem u školu... onak, to je najjeftiniji mobitel i ako ga slučajno izgubim, ili ga na treningu netko ukrade, neću preeeviše žaliti...
MPX200 mi je ooodličan mobitel... koristim ga za u grad... i jedini nedostatak mi je kamera..., jer kad izađemo sa društvom, a neponesem fotić, jednostavno je šteta ne uslikati nešto...
i P900 koristim za prijenos podataka...
Uglavnom, prezentacije, pa mp3ce pa dooosta stvari... sve to obavlja P900
Imam jos mobitela koje ne koristim.... (S35,C65,NOKIA 3200)
To su uglavnom stari mobiteli od ujaka, stare, sestre... pa ono, kupe prašinu...
Osim toga, planiram si prodati Motorolu i ove mobitele, i na tome ću imati oko 1200 kuna...
već sam našo kupce...
i sad je stvar da ću sa tim novcem kupiti mobitel koji bi mi bio za u školu i bi MPX200 stavio za u školu a kupio si mob za u grad...
Najviše cijenim, mob koji ima puuuuno aplikacija... te da mu je izgled desktopa preeeekokrasan...
P800 nisam imao baš prilike dobro upoznati ali sam čuo da je OK...
SX1 mi je glup jer je symbian 6, a nokia 6600 je nekako preobična...
Sad, meni treba najbolji mob koji mogu dobiti za 1200 kn iz oglasnika... (Burze)
Jaaaako bi volio kad bi mob bio za zabavu... dakle 3d igre, ali da izgleda kuul... te da nije F500i ili n-gage...
Gledao sam po oglasniku i ozbiljno ti velim da je P900 pala cijena...imaš ga oglasniku već za 1300-1400kn, pa još malo dodaj...kaj se tiče P800, mob je OK, ali mi se ne sviđa to kaj mu je ekran malo bljeđi nego kod P900 jer ima 4096 boja...tak da će ti biti malo problem raditi na suncu po njemu...onda mu je nedostatak to kaj nema neovisnu tipkovnicu kao P900, već moraš stiskat jače tipke jer su u dodiru sa touch screenom i tak...na tvom mjestu bi još malo dodao i uzeo ipak P900...tih 200kn kaj ćeš više dati nije ništa naspram toga koliko je P900 bolji i kvalitetniji mob od P800...
Bom Chicka WahWah
Čuj, nije problem dodati, ali ja već imam P900... šta će mi dva ista aparata...?
a možda bi i kupio kad bu u burzi kod mene bio manje od 2000kuna...
inače, u oglasniku je jeftiniji, a kak bi bilo da je neko ko ga prodaje iz ZG a ja iz OS... mislim... stvaarrno
A, sorry, to nisam uzeo u obzir...
Bom Chicka WahWah
Evo, kako ja znam brzinu svoje motorole mpx200...
i recimo da ju ocijenim sa 100, ajd mi onda vi ocijenite brzinu nokie 6600 i sx1 i P800 u izvođenju aplikacija...
dakle, jednostavno napišite ili 90 ili 130 ili koliko puta bi bilo brže...al objektivno..
znaći, da nabacim malo texta::
Siemens SX1 sam razmišljao da ga kupim radi extremnog položaja tipkovnice, i bržeg rada pri flashanju na najnoviji firmware..
za razliku od 6600, SX1 ima za 12 pixela veći ekran koji ti služi samo za prikaz dijela baterije, i ne vidi ti se razlika. Pri suncu se ne ponaša baš nešto kao 6600, svi kažu da je sporiji od 6600, ali ja to nevjerujem jer jedan tip koji ga ima baš mu leti..
PLUS-imaš na Siemensovoj stranici sve moguće Firmwarw updateove, i u paketu dobiješ data kabel, stereo u slušalici, MMC hot swap..
MINUS-ekran koji se ne ponaša baš nešto na suncu, Symbian 6.0, nije dobro sređena tipkovnica jer pritiskanjem oštećuješ ekran, inaće Siemens je poznat po ne baš nekakvoj kvaliteti mobitela..
KOMENTAR- dobar i solidan mobitel, i prva izravna konkurencija Njoki 6600..
NOKIA 6600:
imam je i zadovoljan sam.. u početku kad sam je kupio polovnu za 1200kn, nije bila formatirana, i kad sam kupio karticu od 512MB, radila je sporo, tako da sam je htio mjenjat za SX1, ali sam odustao kad sam vidio da je puuunnnnooooo brža bila nakon formatiranja..
za razliku od SX1, ima ekran 176x208, bolji ekran na suncu, lakšu tipkovnicu, dobru bateriju, i kvaliteta..
neznam šta da još napišem jer nemam rijeći za nju..
PLUS- kvaliteta, ekran, tipkovnica, možda brzina, Simbian 7.0, mogučnost 70% igranja igrica sa Nokie N-Gage..
MINUS- ne postoji data kabel, mono zvuk, MMC se stavlja vađenjem baterije..
neznam baš kakav je P800, ali on koristi Symbian UIQ platformu koja ima manje aplikacija i tih sranja za razliku, ima Touch Screen, i stillus, velik je, i još malo nedostataka..
Sve u svemu, moj izbor je Nokia 6600..
i to je moje mišljenje..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Bookmarks