Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

QTEK 2020 language problemi

Dakle, imam QTEKov 2020 pocket pc sa phone funkcijom. Problem je sto je kupljen u Italiji i prokleti Windowsi Mobile 2003 su na talijanskom. Ima netko ideju kako to promijeniti i baciti ih na english language?

Ako predlazete format i ponovnu instalaciju windoza bio bih zahvalan kad bi stavili i informaciju o tome gdje se moze nabaviti instalacija istih za navedeni model ili neku koja nije vezana za model (univerzalnu).

Zahvaljujem.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nox_tt
    Dakle, imam QTEKov 2020 pocket pc sa phone funkcijom. Problem je sto je kupljen u Italiji i prokleti Windowsi Mobile 2003 su na talijanskom. Ima netko ideju kako to promijeniti i baciti ih na english language?

Ako predlazete format i ponovnu instalaciju windoza bio bih zahvalan kad bi stavili i informaciju o tome gdje se moze nabaviti instalacija istih za navedeni model ili neku koja nije vezana za model (univerzalnu).

Zahvaljujem.
    Je, malo zna biti nezgodno kad se čovjek nije naviknuo na drugačiji jezik aplikacija osim engleskog. Znam iz iskustva koliko zna bit čudno imati Windows/Office na hrvatskom odjednom (na sadašnjem poslu), a desetak godina prije toga rabio sam i navikao se na engleski jezik. No, nije to ni toliko loša ideja raditi na svome jeziku. Jedino što bi onda sve aplikacije trebale biti na domaćem jeziku da se čovjek može naviknuti. A ne jedna ili dvije, a sve ostale na engleskom. Recimo, Nijemci, Portugalci, Španjolci, Francuzi, Italijani, svi su oni naviknuti na svoj jezik i ne bune se. Pošteno, kad godinama rabe na kompiću svoj jezik. A i smisao računala je da pomaže čovjeku (pa i tako da rabi njegov materinji jezik) te da se prilagođava korisniku, a ne da se čovjek mora plilagođavati kompiću.
    Ok, no italijanski OS je za nas ipak malo previše
    Prosurfaj malo ovim podforumom. Naći ćeš odgovore za MDA Compact (odnosno Q-tek S100). Jedina razlika je u ROMu koji će biti specijalno za tvoj mob (i inače se ROMovi rade za određene modele specifično). Naći ćeš i adrese gdje ćeš skinuti ROM i adrese za postupak instalacije.
    Pozdrav
    MDA Compact IV

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probao sam malo procackati na MDA compact rubrici ali ili ne mogu naci ili nema ROM-a za download, odnosno stranice sa koje mogu downloadati.

Ako slucajno naletite prije mene molio bih da postate link ako nije problem.

Hvala.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nox_tt
    Probao sam malo procackati na MDA compact rubrici ali ili ne mogu naci ili nema ROM-a za download, odnosno stranice sa koje mogu downloadati.

Ako slucajno naletite prije mene molio bih da postate link ako nije problem.

Hvala.

Evo ti link na 7. stranicu teme MDA Compact:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10167&page=7.
    Imaš linkove na ftp za skidanje ROMova (i extROMova) i uputstva kako napraviti upgrade.
    Zadnji uredio mach1 : 16-09-2005 u 12:16
    MDA Compact IV

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam stigao ranije do racunala...

Sve u svemu...zahvaljujem...

+ Odgovori na temu