R600, zbog velicine ponajvise...
Znam da pitanja u vezi sa ovim pase budzetskim telefonima nece posebno zainteresovati mobitel-fanatike, ali imajte u vidu da postojimo i mi ozenjeni vlasnici mobitela sa sitnom decicom koji ne mozemo sebi priustiti Neonode, S55 i sta ja znam sta vec.
Dakle, kakva su iskustva sa ovim modelima, posebno sa R600? Da li su kvarljivi?
Da napomenem da mi najveci broj naprednih funkcija zapravo i ne treba. Potreban mi je ne preveliki telefon, pouzdan, sa solidnom baterijom od bar 3-4 dana trajanja, dobar prijem i, posebno, sa dobrim i glasnim zvukom u slusalici.
Koji bi ste vi izabrali i zasto? Hvala.
R600, zbog velicine ponajvise...
Uh, ovo je bilo rekordno brzo, ali ne i previse iscrpno. Replay molim?
kupi c55, bolji je od oba
oba su modela podjednaka po svemu i nema neke vece greske izabrati bilo koji...moj glas ide t65 zbog malo ljepseg dizajna...
coma ima pravo, onda si radje uzmi c55... najbolji je u svim pogledima, i nije skup...
Da, ali C55 je dosta iskritikovan zbog bugova u softveru?
Sto se tice velicine, tezine i izgleda po meni je ljepsi R600, ali koliko sam mogla cuti bilo je nekih "problema" sa softwarom. Naime, ono standardno bio je spor, pa se zato bolje raspitaj da li je dosao neki upgrade i je li brzi i bolji, a moram priznati da nije ni T65 los. Nekako mi se T65 cini malo bolji, ne znam zasto, ali jednostavno imam takvo misljenje.
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Da, ali na pocetku... sada imam na svom C55 sw 18. i sve odlicno radi... a mozes i sa neta update-at firmware...
Jel sporost bila jedina mana u vezi sa softverom?Poslao: marina
Sto se tice velicine, tezine i izgleda po meni je ljepsi R600, ali koliko sam mogla cuti bilo je nekih "problema" sa softwarom. Naime, ono standardno bio je spor, pa se zato bolje raspitaj da li je dosao neki upgrade i je li brzi i bolji, a moram priznati da nije ni T65 los. Nekako mi se T65 cini malo bolji, ne znam zasto, ali jednostavno imam takvo misljenje.
Sto se tice C55, ne znam ni sam. C klasa je ipak namenjena omladini. Razgledao sam taj telefon, jeste malecki i nabijen funkcijama, ali nekako deluje plastikanerski, kao i T65. S45 deluje kao svemirski brod u poredjenju sa C55. O SL45 da i ne govorim, ali to je vec preskupo za mene.
to ti je malo skuplje, ne puno, kolko kanis dati za mobitel najvise?
Do 150 evra najvise.
Da, koliko ja znam je! Naime, koristila sam se navedenim mobitelu i stvarno mi je bio ok, ali da sam ja na tvom mjestu mislim da bi ipak uzela T65, bez obzira na izgled, i velicinu, a ti kako hoces. Usput ne znam sto ti mislis o Alcatelima, ali meni nije los ni OT 525.
Ma, taj 525 odlicno izgleda i meni je zapao za oko. Postavio sam pitanje za njega i 511 na podforumu za Alcatel i neko mi je odgovorio da je 511 djubre od telefona.
Glas za T65.U odnosu na R600 ima bolju bateriju i naprednije funkcije.Sa R600 je bilo problema sa "samovoljnim" iskljucivanjem i ukljucivanjem.Ne bi bilo strasno da pri tom ne pobrise ceo imenik i sva podesavanja vrati na default.Da li je ovo ispravljeno u nekoj verziji softvera, nije mi poznato.Jedino sto je,po meni, bolje na R600 je oblik slova kada su postavljena na najmanju velicinu.
Gledaj ne zelim mijenjati temu, iskreno meni se 511 svidja samo po izlgedu, a ono malo vremena sto sam radila na njemu bio je bez veze, bar meni. Uglavnom ne znam kakav je OT 525, ali cini mi se da je ok, premda ako bas pitas bili nekog od Ericssona (mislim prvenstveno na one koje tebe zanimaju: T65 i R600) i 0T 525 sigurno je da bi prije uzela ili T65 ili R600, a ono za OT 525 je bio samo prijedlog!
T-65 ima odličnu bateriju koja traje 5-6 dana, ali ima očajan zvuk, kad razgovaram sa frendom koji ima taj mobi jedva se nešto čujemo - očajno
Mislim da to nije istina, ustvari bar kod mene to nije bio problem! To moze biti i do nedostatka signala, a u svakom slucaju neka tvoj prijatelj pojaca mikrofon, i neka se javi svom operateru i njih pita sta je, meni je bila slicna situacija s drugim mobitelom i vip mi je to sredio (nije da se nije culo, ali je krcilo, uvijek)
prije je na istu karticu imao neku staru motorolu i sve je bilo ok.,signal je u Zg. svugdje odličan, jednostavno ima previše šuma kao na 099....ne znam
za 150 eura kupi ili c55 ili sl45
Decki imaju pravo - uzmi Siemensa C55
R600 vise nikad nebih imao, uzasno je spor i ima JAKO JAKO slabu bateriju! Prelazak na C55 mi je donijeo preporod.
T65 je OK mob, ali opet - tradicijonalna sporost Ericssonovog softwarea...
Ak biras izmedju T65 ili R600 - T65 definitivno.
Ali...bolji je izbor kupit C55
She is my sin...
Bookmarks