i gdje to mogu napraviti...
kako ne košta...
i gdje to mogu napraviti...
kako ne košta...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ne košta ništa jer si već platio priključak kad si kupio Vipme komplet i ne mogu dva puta naplatiti isto. Zamjenu možeš obaviti u VIP centrima, kod VIP partnera itd. , najvjerojatnije tamo gdje si kupio mobitel. I ne zaboravi da uz sve ono kaj ti piše na reklami plačaš još i 12.50 kn naknade za korištenje radiofrekventnog spektra.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
kakav radiofrekventni spektar sad...
ok zaboravi
To ti je korištenje radio frekvencije ili po naški :Porez na zrak Tu državni proračun ubire masnu šušku.
e pa da, to mojoj staroj (ima pretplatu) piše na računu a ja se uvjek pitam koji je to *****...
Ja sam zadovoljan poprilicno na pretplati... sada cu vipclub bodovima uzeti S55 bez kamere za 1800kn, u to je uracunat 800kn popust...
@ šljaka: cronet je novi sim naplatio svima na slijedećem računu, i to 70 životinjica...
To nisam znal, svi su oni pokvareni, zar ne?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Svi zele zaraditi...
Jedno je zarada , a drugo je varanje...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ali zajedno je >zarada na varanju!
Slazem se... svi su oni pokvarenjaci...
ah, pa tako se danas živi... sve u sve,mu ništa posebno... da sam na njihovom mjestu, i ja bi varao, sve za papiriče!
za korisnike koji drugu mrezu i fiksnu telefoniju zovu :
-vrlo malo, do 30min mjesecno ne trebaju razmisljati ni u ludilu o pretplati
- tu i tamo, oko 45-60 min mjesecno, ti su na granici za malu pretplatu
-oni preko 75 min mjesecno su kandidati za pretplatu.
Uvijek vam ostaju poruke kao nacin komunikacije s onijma koji su na drugoj mrezi
...pa kad je bila promo akcija bilo je besplatno (mislim na ovih mjesec dana od 01. 10. do 01. 11. 2001. godine) a kasnije se naplačuje 100 kn + PeDeVej iliti 122 kune...karaman:
@ šljaka: cronet je novi sim naplatio svima na slijedećem računu, i to 70 životinjica...
Bookmarks