Nike radi dobrotvorne akcije...
Jebeni licemjeri,zapošljavaju indonežansku i kinesku djecu u tvornicama i plaćaju ih po dolar dnevno i onda prodaju nekakve dobrotvorne narukvice. I fart in their general direction
Nike radi dobrotvorne akcije...
Jebeni licemjeri,zapošljavaju indonežansku i kinesku djecu u tvornicama i plaćaju ih po dolar dnevno i onda prodaju nekakve dobrotvorne narukvice. I fart in their general direction
Nitko tu djecu ne tjera da rade neg ona sama rade jer nemaju što za jesti...a to nije nike-ov problem jer sama mogu IZABRAT OĆE ILI NEĆE RADITIzvorno postao niten
Khm... ima riječ za to... IZRABLJIVANJE.Izvorno postao IggXy
nebi čovjek nikad rekao da si klinjo. nemoj bit glup.Izvorno postao IggXy
![]()
Oni, kao i ostale velekompanije znaju da u takvim zemljama mogu raditi što god hoće (nešto kao Buš), pa otvore radna mjesta u katastrofalnim uvjetima i sa izrabljivačkim plaćama, pa isto tak mogu reći: "Oš - neš!". Oni nemaju izbora. Da bi preživjeli, moraju. Rekao bih da smo mi još i sretni, bez obzira gdje živimo. Nama je glavni problem što si ne možemo odmah kupiti N91/N70/N90 ili što ne možemo si uvesti ADSL (primjer: ja).Izvorno postao IggXy
Ali i dalje oni IMAJU IZBORA tako da to uopće nije izrabljivanje jer idu na svoju volju!Izvorno postao frish-KI
..o da jak im je izbor- umrijeti od gladi (što je očito nekome nepojmljivo)ili umrijeti od iscrpljenosti,neishranjenosti,bolesti...(.mislim ono ,nemrem bolivit)
Bookmarks