zna li netko dali igdje u Zg ima za kupiti narukvica s porukom ali originalnih, znaci zuta LIVESTRONG i crno-bijela STAND UP SPEAK UP
zna li netko dali igdje u Zg ima za kupiti narukvica s porukom ali originalnih, znaci zuta LIVESTRONG i crno-bijela STAND UP SPEAK UP
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ja imam jednu ali samo ona za razminiravanje...također me zanima ta od Arstronga-Live strongIzvorno postao McLaren
imas u turbo limacu, ali te su za razminiranje hrvatske.... na crnoj pise be useful, a na rozoj less stres more fun....
.....cute but psycho.....
to znam al me zanimaju ove svjetske
kaje to neki novi trend?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Koliko mi je poznato, na žalost u hrv toga nema za kupiti (o originalu govorim). Naime, original se prodaje samo u Nike dućanima, a naš Nike te narukvice ne uvozi jer im se ne isplati jer zahvaljujući nekom glupom zakonu moraju plaćati carinu ili porez ili takvo što makar se radi o dobrotvornoj akciji (sav novac od toga bi trebao ići u fond za borbu protiv raka testisa AFAIK). A radi se o cijeni od 1 euro po narukvici. Mi smo si kupili jednu dok smo bili u Španjolskoj (tamo ih ionako skoro svi imaju). Eh da ste ranije otvorili ovaj thread bi vam donio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sramota i pol. Ja imam lažnjaka.
kakva je razlika izmedju pravih i laznjaka.........
Vjerojatno ta da lažnjaci ne uplaćuju nikome ništa, osim sebi u džep. Ove prave su postale popularne jer doniraju (štio je full OK) al onda su fake stigle, ko i za sve popularno, i rade samo za vlastiti džep.
Stoka sitnog zuba. Marva rogata.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nike radi dobrotvorne akcije...
Jebeni licemjeri,zapošljavaju indonežansku i kinesku djecu u tvornicama i plaćaju ih po dolar dnevno i onda prodaju nekakve dobrotvorne narukvice. I fart in their general direction
Nitko tu djecu ne tjera da rade neg ona sama rade jer nemaju što za jesti...a to nije nike-ov problem jer sama mogu IZABRAT OĆE ILI NEĆE RADITIzvorno postao niten
Khm... ima riječ za to... IZRABLJIVANJE.Izvorno postao IggXy
nebi čovjek nikad rekao da si klinjo. nemoj bit glup.Izvorno postao IggXy
![]()
Oni, kao i ostale velekompanije znaju da u takvim zemljama mogu raditi što god hoće (nešto kao Buš), pa otvore radna mjesta u katastrofalnim uvjetima i sa izrabljivačkim plaćama, pa isto tak mogu reći: "Oš - neš!". Oni nemaju izbora. Da bi preživjeli, moraju. Rekao bih da smo mi još i sretni, bez obzira gdje živimo. Nama je glavni problem što si ne možemo odmah kupiti N91/N70/N90 ili što ne možemo si uvesti ADSL (primjer: ja).Izvorno postao IggXy
Ali i dalje oni IMAJU IZBORA tako da to uopće nije izrabljivanje jer idu na svoju volju!Izvorno postao frish-KI
..o da jak im je izbor- umrijeti od gladi (što je očito nekome nepojmljivo)ili umrijeti od iscrpljenosti,neishranjenosti,bolesti...(.mislim ono ,nemrem bolivit)
Nike ne kupujem valjda zadnjih 10 godina. Čak su nedavno i priznali da su iskorištavali jeftinu radnu snagu u zemljama 3. svijeta. A lažnjak imam samo zato jer nema za kupiti originalnih.
jel postoji da pise recimo manchester ili tak neš? ili da si sam možeš upisat
imas od dinama humanitarna akcija nema predaje,a s druge strane ti pise nk dinamo,neznam tocnio za kaj jeIzvorno postao dj_velja
a ove stand up speak up sam imo prije i prodo sam ih,a sad imam isto nike al nisu za nis sam pise baller il nes slicno
..pričala mi je frendica da će biti (ili već Je)akcija sa tim narukvica za Petrovu bolnicu!![]()
Mislim da ne... Ne bi onda imalo nekog smisla...
kakve su te reebokove??
te su s potpisima slavnih osoba..... dolaze u paketu od 3 narukvice za 50 kn.....Izvorno postao McLaren
Bookmarks