Imam prijeteljev A800 koji je njegova cura zakljucala na njen sim, a onda naravno zaboravila code...
Takodje imam UFS3 i na njemu provedenih par sati u pokusaju resavanja ovog slucaja.....
Bezuspjesno!
Ima li neko ideju???
Imam prijeteljev A800 koji je njegova cura zakljucala na njen sim, a onda naravno zaboravila code...
Takodje imam UFS3 i na njemu provedenih par sati u pokusaju resavanja ovog slucaja.....
Bezuspjesno!
Ima li neko ideju???
Otvori ufs_sam program stisni connect odaberi a800 - Mobile info - Unlock!
I to je to!
Inace mobitel treba biti ugašen i bez baterije (ako upotrebljavaš kabel A300 sa kutijicom)!
Izvorno postao ricocrack
Pa to sam i radio.... nista.... i dalje je lock....
Cak sam ga flash-ao kompletnog i opet nista....
help...
Ma MORA se otključati (probaj nekoliko puta kliknuti na Unlock)!!
Koju verziju softwera upotrebljavaš za UFS?
Ako ti baš neće sa UFSom, probaj sa običnim data kabelom i nekim free softwerom!
Još od davna koristim UFS i nikad nisam imao nikakvih problema, pogotovo sa Samsungom.
Reci mi samo da li ti kada klikneš na "Mobile Info" uspješno isčita kodove iz telefona?
Pozdrav!
I ja vec dugo koristim UFS, poslednja verzija softa. ali ovaj samsung je bas izuzetak.... sve sam probao, uspjesno ga ocita, dobijem poruku da unlock done, ali je i dalje sim lock.... resetovao sam eeprom, ali nista...flash-ovao, ali nista.....pojma nemam koji mu je.........Izvorno postao ricocrack
Stari moj....Pojma nemam!!!
Probaj jedino instalirati ponovo cijeli Tornado Suite (sada ima verzija 1.33), mada ne vjerujem da će ti to pomoći, jer koliko sam shvatio box radi dobro!
Nego... nisi mi odgovorio da li ti očita kodove iz telefona kada škljocneš na "Mobile Info"!?
Ma box radi ok. Do sada sam unlock-irao bar 60 raznih samsunga. al je ovaj skroz lud!Izvorno postao ricocrack
Uredno mi ocita podatke iz moba. .....ma mozda se pozabavim njim jos par puta i odustajem......sta se tu moze.......
probaj s ovim, ja sam time uspio!Izvorno postao Stars Member
Bookmarks