nema to veze s tim kojeg pobjediš na listi.ja čim sam počeo igrat igru samo sam se vozo okolo i naganjala me cajka i došao sam do 4 plamenaIzvorno postao whiteboy
nema to veze s tim kojeg pobjediš na listi.ja čim sam počeo igrat igru samo sam se vozo okolo i naganjala me cajka i došao sam do 4 plamenaIzvorno postao whiteboy
zzop.
da i ja sam to skužio. plameni rastu kako te murija ganja! ma sve u svemu zabavno za nekoliko dana. proći će me za koji dan. jedina igra koja me držala više od tjedan dana je CM/FM i mislim da ta ovisnost nikad neće proći! a MW ću zaboravit za 2 tjedna ko da ga nikad nije ni bilo.![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Bolje čitaj post - rekao sam da ti plamen raste IZNAD 4-tog nivoa tek kad pobjediš 5-tog na listi. I ja sam imao 4-ti nivo vatre jaaako dugo i nikako nije išla više, koliko god ja provocirao policiju, ali nakon što sam pobjedio 5-tog na listi onda je plamen počeo rasti i iznad 4-tog nivoa. Kužiš?Izvorno postao XTTX
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks