a kad su vam slabe grafičke a igrate na high postavkama![]()
a kad su vam slabe grafičke a igrate na high postavkama![]()
Na što ide taj komentar? Na mrak? Mislim da je to ipak do drivera. Sjetite se samo da je za ATI kartice trebalo stavljat nove drivere kad se pojavila NFSU2 baš zbog mraka.Izvorno postao damgol
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja koristim Omegine Ati Drivere i sve radi OK, bez restarta na Ati 9550Izvorno postao whiteboy
iPhone 5s 16 GB
ma mislio sam na to da ti sve štima....Izvorno postao whiteboy
ipak ova igra dosta traži....
Meni sve OK, 9800pro se solidno snalazi sa igrom na high detaljima. Zaštuca rijetko. Više me muči monitor, sa 25 ms odgovora se ipak pojave duhovi u ovako brzoj igri (bez obzira na speer blur). Dobro oko to primjeti...Izvorno postao damgol
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks