nemaš niti jedan bmw u igri osim tog
grafika je predooooobra !!
ful mi se svida ono kad brzo vozim i il stisnem nes il neznam sta ga pukne al sve se zablura i onak je auto jasno se vidi ali ej okolo malo mutno jeeeeebeno!
btw tek sam na pocetku el se zna jel ima koji bmw u igri osim onaj GTR na pocetku ? (koji , da spomenem , ima opako drzanje u zavojima ) ?
nemaš niti jedan bmw u igri osim tog
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
koje sranje !!!
al bitno da ima nekakvih anonimus auta za koje nijedan real racer nikad cuo nije!!!
was fur debili u tom EA sportsu!!!
grrr!!
ja ne trazm M3
ja ne trazim 328 330
dost mi je i 320 rasni šestak ...aaaa.
joj strašno,sad molim te bojkotiraj igricu!
štrajkaj glađu dok ti se ne ispune uvjeti
joj ma užas,katastrofa
koji anonimus auti?Izvorno postao Gruntovčan
![]()
![]()
svi auti kojji su u igri su licencirani i svi postoje
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Igra je zbilja super..samo ne znam kaj taj BMW tam radi..ocito su dobro platili reklamu..BMW nema nikakve veze sa streetraceom (svaka cast 300+ iber konja..ali Supri biturbno ne moze ni blizu)...pogotovo ne u japanu niti americi...bas kao ni A4 i slicni pandani...cudi me da nema hondi..skyline-a (il ga nisam vidio)..on i NSX-ica su kraljevi street race-a po japanu..al i u Americi...
pozdrav
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
Definitivno se slazem sa tobom i to sto nisu stavili Skyline je jedan VELIKI minus.Izvorno postao hypnotized.zg
Zadnji uredio flOoKi : 13-01-2006 u 20:17
mozete mani poslati save game ???
celikovic@gmail.com
Lineage 2 user
ovako jel zna netko kako se namjesti na brzinomjeru kako da pokazuje km/h a ne milje
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
eto. . .Izvorno postao flOorKilla
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Igra je bezveza razocaranje veliko.katastrofa
(moje misljenje)
Probajte GT4 !!!!
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
MPower, ove dvije igre nisu za usporedjivanje. GT je ozbiljna trkacka igra dok je NFS jurcanje gradom, za sve dobne uzraste
izvor: bug gamemasterPremda su se mnogi igrači radovali novoj najavljenoj zakrpi za Need for Speed: Most Wanted koja bi ispravila uočene propuste, jučer je na službenom EA forumu objavljeno kako se od novog patcha odustalo.
Isti je već bio u fazi izrade, ali prema službenom objašnjenju od njega su digli ruke ponajviše zbog nedostatka vremena i resursa. Po mnogima, objašnjenje je krajnje nebulozno i neprihvatljivo, jer za dobru zakrpu nikada nije kasno, dok odustajanje zbog financija ili resursa kako to ljepše nazivaju, EA uistinu nema opravdanja. Da li to znači da NFS: MW više uopće neće biti nadograđivan, ili je riječ o privremenom rješenju, za sada nije poznato.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks