ma ja ima već 3 dana uopće ne igram. kao što sam rekao brzo sam volju izgubio. ako je ikad opet dobijem možda i završim igru![]()
I ja sam također završio (prije tjedan dana) i mogu reći da su dojmovi jako pozitivni. Grafika je super, samo imam malu zamjerku na sjene u igrici, nisu baš realno dočarane ali je sve u svemu super. Također mogu i igrivost pohvalit, samo da su se potrudili i dodali da se auti mogu realno razbiti, i onda odvajati novci za popravke, igrica bi bila savršena!
Zadnji uredio damgol : 16-12-2005 u 02:00 Razlog: neki ljudi sami žele završit igru,zato im nemoj otkrivat šta se na kraju događa;)
ma ja ima već 3 dana uopće ne igram. kao što sam rekao brzo sam volju izgubio. ako je ikad opet dobijem možda i završim igru![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Igrica je zakon, ali i ja sam brzo izgubio volju za igranjem, izgubio sam zivaca i zivaca uz cjelu seriju nfs-a....
Never fear I is here!!!
I ja takodjer. Ne sjecam se kad sam je zadnji put pokrenuo. Ali budem, vec..Izvorno postao Glava_18
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
E ova igra je savršena...
Seriously?
...također izgubio volju... vidjet ćemo što će biti na dopustu, kad završi škola...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma najgore je što sam ja toliko pizdio dok sam je igrao da sam space na tipkovnici prepolovio pa sam ga morao lijepit i svašta. ma ja sam malo lud oko tih igara. lako planem pa jadni komp strada!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Evo mojih zivotinja
http://www.neeth.info/galerija/thumbnails.php?album=619
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
dal znate kak da poboljšam grafiku? mislim ne onak u kvaliteti nego samo mi se... joj neznam kak da objasnim... dok vozim stvaraju se razna sranja po ekranu jedva vidim kud vozim... a kad sam prvi put igral toga uopće nije bilo...
danas sam pobio tu tvrdnjuIzvorno postao bbbrljo
na blacklisti sam izazivao drugog i počeo me loviti cross
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
WTF is cross?!?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
to ti je glavni murjak! ima neku bijesnu mašinu pa kad te on počne hvatat nema ti spasa! ustvari ima ako dobro voziš!![]()
ovako neće mi uć u igru jednostavno me izbaci (uđem u sd4 uprem hide uđem ali onda mi pokaže crni ekran i komp se restartira) a sve je prije radilo a odjednom više neće znam za re instal ali ima li neka druga opcija
Dali imas neki firewall(Zone Alarm ili slicno)?.Ako ga imas iskljuci ga i onda pokreni igru mozda on blokira igru...Izvorno postao Hacker
samo windowsov ali prije je valjalo
Meni se isto restarta kod onog crnog ekrana (...loading...) nekad odmah na početku nekad kasnije.
Jel imate vi ovu "utrku" na svom nfs-u?
Odite u Championship series -> nađite 69. utrku zove se "Black Edition Chalenge"
Pitanje za sve: dali ja to imam onaj black edition? Netko je rekao da u BE dobiješ nove aute (neki porsche, ford gt...) imam ih al neznam jel to to..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
meni se popravilo (od djeda mraza za božić)
evo igra je završena....nije loša....dosta uzbudljivo na kraju.....jedino da ima malo vise filmova ili slično...
Igram igru na PSP-u i fora mi je ali policija mi je užasno IRITANTNA, čak mislim da su pretjerali s njom malo...i ima jedna staza, mislim da se zove City Power koja je toliko očajna da ne znam kaj im je trebalo da stave takvu stazu...
Bom Chicka WahWah
hmm sorry na padobranskom upadu al jel mi moze neko rec di ima taj safegouard danas nabavljam tu igru i prek dejmon tulsa je ..
pa kad instaliraš igru sd4hide bi trebao biti u tom folderu
fal fala skuzih sam ...
thx dj_velja
danas bio kod njega , objasio mi kaj treba i dao igricu ...
malo mom kompu treba par godina da se louda sve , ona jcrni ekran traje vjecn o, ali da ima trzanja u igri na 1024 medium details bas i nema.
jos kad defragamam hard .. hehe.
tu sam te ceko .. oces race po Zgu ?Izvorno postao flOorKilla
![]()
Zadnji uredio Gruntovčan : 03-01-2006 u 20:54
vi ste poludili. Underground je zabavna igra ali ni 2 % dobra kao npr gran turismo istina samo na ps2. A sto se tice volana to je bolje ne komentirat. To igru ne bi smio igrat volanom. Kaj mislis da ces imat bolji filing i da ce ti auto bolje ic?? Pa igra tak i tak nema apsolutno nikakve veze s realnom voznjom!!!!!
Pardon napiso underground umjesto most wanted
bas mi nije neka usporedba Gran Turismo i Mosta wanted . jesu obe voznje , ali svaka na svoj nacin , tak oda usporedba ne stoji .
Bookmarks