ovako jel zna netko kako se namjesti na brzinomjeru kako da pokazuje km/h a ne milje
ovako jel zna netko kako se namjesti na brzinomjeru kako da pokazuje km/h a ne milje
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
eto. . .Izvorno postao flOorKilla
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Igra je bezveza razocaranje veliko.katastrofa
(moje misljenje)
Probajte GT4 !!!!
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
MPower, ove dvije igre nisu za usporedjivanje. GT je ozbiljna trkacka igra dok je NFS jurcanje gradom, za sve dobne uzraste
izvor: bug gamemasterPremda su se mnogi igrači radovali novoj najavljenoj zakrpi za Need for Speed: Most Wanted koja bi ispravila uočene propuste, jučer je na službenom EA forumu objavljeno kako se od novog patcha odustalo.
Isti je već bio u fazi izrade, ali prema službenom objašnjenju od njega su digli ruke ponajviše zbog nedostatka vremena i resursa. Po mnogima, objašnjenje je krajnje nebulozno i neprihvatljivo, jer za dobru zakrpu nikada nije kasno, dok odustajanje zbog financija ili resursa kako to ljepše nazivaju, EA uistinu nema opravdanja. Da li to znači da NFS: MW više uopće neće biti nadograđivan, ili je riječ o privremenom rješenju, za sada nije poznato.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
eto mene je već pomalo prošlo to igranje nfs-a! došao sam do 4 mjesta i više baš nešto nemam volje!
Zadnji uredio damgol : 15-12-2005 u 02:59
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Bookmarks